Передплата 2024 «Добрий господар»

Їздив з недійсним посвідченням та у стані наркотичного сп’яніння: у Львові затримали керманича

  • 05.06.2023, 14:30
  • 1 048

У Львові на вул Стрийській за порушення ПДР зупинили 40-річного керманича під керуванням ВАЗ 2170. Водій якого, аби поліцейські не встановлювали його даних запропонував їм хабар у розмірі 5 тис грн

Порушення ПДР та хабар. Фото: Патрульна поліція Львівської області
Порушення ПДР та хабар. Фото: Патрульна поліція Львівської області

«А все почалося з того, що згаданий транспортний засіб зупинили за порушення ПДР на вулиці Стрийській. Чоловік одразу не йшов на контакт, не хотів надавати документи. Він почав пропонувати поліцейським гроші, аби ті навіть не встановлювали його даних. Його попередили про кримінальну відповідальність, але це не вгамувало чоловіка. Він спробував передати кошти в чохлі мобільного телефону, а потім поклав їх у блокнот і передав», — йдеться у повідомленні.

Пізніше у водія виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Від перевірки він відмовився. Окрім того, у нього були з собою використані шприци, один з них із невідомою речовиною.

З документами теж було не усе гаразд. Він мав недійсний тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом. На водія винесли постанову за відсутність усіх необхідних документів та склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Тепер 40-річному керманичу загрожує кримінальна відповідальність.

Схожі новини