Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові незаконно продавали електронні сигарети з російським акцизом

  • 30.05.2023, 18:53
  • 873

Правоохоронці викрили осіб, які облаштували у Львові підпільний цех і незаконно виготовляли електронні сигарети відомих торгових марок, суміші для куріння та тютюн для кальянів

Сигарети з рос акцизом. Фото: Прокуратура Львівської області
Сигарети з рос акцизом. Фото: Прокуратура Львівської області

У прес-службі прокуратури Львівської області у вівторок, 30 травня, розповіли, що під час обшуків знайшли товар вартістю 21 млн грн.

«Власноруч виготовлену продукцію не маркували або використовували з підробленими марками акцизного податку. Під час обшуків за адресами проживання осіб та у місцях здійснення господарської діяльності, було виявлено та вилучено понад 90 тис. штук товарів без марок акцизного податку, а також з акцизами росії. Загальна вартість вилученого товару становить понад 21 млн грн», — повідомили у прес-службі прокуратури.

Виготовлену продукцію не маркували або використовували підробні марки акцизного податку. Готовий товар продавали через мережу роздрібної торгівлі та гуртом.

Правоохоронці також вилучили обладнання, за допомогою якого виробники підробляли продукцію, комп’ютерну техніку з носіями інформації, чорнові бухгалтерські записи, ароматизатори харчові, готівкові кошти: 114 тис доларів США, 7 тис євро, 536 тис грн.

Слідчі дії тривають.

Схожі новини