Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Поліція Львівщини фіксує факти підроблених водійських посвідчень

  • 19.05.2023, 14:15
  • 2 441

У Львові та Львівщині патрульні зафіксували 4 випадки підробленого водійського посвідчення

Підроблені документи. Фото: Патрульна поліція Львівської області
Підроблені документи. Фото: Патрульна поліція Львівської області

Сьогодні, близько 6-ї години, патрульні зупинили транспортний засіб Kia Sportage на площі Кропивницького, за порушення ПДР. 47-річна керманичка пред‘явила посвідчення водія, яке згідно з інформаційними базами не видавалося жінці та є не зареєстрованим.

«Під час здійснення контролю швидкісного режиму, патрульні зупинили автомобіль Ford Fiesta на автодорозі Київ — Чоп, який рухався зі швидкістю 76 км/год. 55-річний керманич пред‘явив посвідчення водія, під час перевірки якого, в інформаційній базі відрізнялася дата видачі категорій», — зазначили у поліції.

Ще один випадок стався у Львові на площі Адама Міцкевича. Інспектори помітили автомобіль Ford Fusion, водій якого не виконав вимоги дорожнього знаку. 29-річний громадянин надав патрульним посвідчення водія, яке, як встановили патрульні, взагалі не видавалося водієві.

Також один випадок, ймовірно підробленого посвідчення водія, екіпаж патрульних виявив на площі Двірцевій. Водій, керуючи автомобілем Toyota Camry, порушив ПДР. Під час перевірки документів, інспектори виявили у посвідченні ознаки підробки, а саме: лазерний друк не відповідав технології нанесення на бланк. Згодом 42-річний керманич зізнався, що купив його у інтернеті.

В усіх випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Схожі новини