Передплата 2024 «Добра кухня»

Львівські борці здобули медалі на чемпіонаті України, — ЛОВА

  • 14.05.2023, 14:45
  • 915

На чемпіонаті України, який відбувся у Львові, борці з Львівщини здобули ряд призових місць

Борці. Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА
Борці. Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Про це повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

У Львові відбулися фінальні поєдинки чемпіонату України з вільної боротьби та Кубку України з греко-римської боротьби на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту. Кваліфікуватись до фіналу чемпіонату України вдалось одразу трьом вихованцям, двом з них вдалось вибороти золото.

Чемпіоном України у ваговій категорії до 79 кг став 29-річний майстер спорту України Олексій Доманицький. Спортсмен опановує вільну боротьбу у Львівській школі вищої спортивної майстерності, а також у ФСТ «Колос». Він є президентом ГО спортивного клубу «Галицькі леви».

23-річний майстер спорту України міжнародного класу Юрій Ідзінський виборов золоту медаль у ваговій категорії 125 кг. Вільну боротьбу спортсмен опановує у Комплексній обласній дитячо-юнацькій спортивній школі «Атлет» та ФСТ «Динамо».

У ваговій категорії до 74 кг віцечемпіоном став 20-річний майстер спорту України Тимур Гудима. Тренується спортсмен у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі «Атлет» та ФСТ «Динамо», є представником спортивного клубу «Галицькі леви».

Водночас збірна команда Львівської області посіла третє загальнокомандне місце серед чоловіків.

Схожі новини