Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Cвяткові «MilitaryBOX» та техніка для 10 бригади ЗСУ

  • 18.04.2023, 11:31
  • 673

Волонтери «Солідарної Молоді» на Великдень привезли у 10 бригад ЗСУ великодні пакунки — паски, мед, чай, каву та солодощі. А також передали військовим техніку, яку замовили бійці - моторний човен, пікап, плотер для друку карт, планшети, Старлінк, тепловізор, біноклі, павербанки — і форму

«Ми разом з командою і вдень і вночі пакували бокси для наших захисників та захисниць. Власноруч кололи 350 кілограмів горіхів, і потім заливали медом. Шукали такий моторний човен, щоб він на всі 100% відповідав запиту. Було зроблено багато роботи, і все, що запланували, вдалося зробити», — говорить голова київського осередку ВГО «Солідарна Молодь», координаторка проєкту «MilitaryBox.Великодній тур» Валерія Коровкіна.

У проєкті брали участь команди з різних куточків України.

«У Дніпрі ми зустрілися з усіма регіонами, і роз'їхалися по різних містах. Хтось поїхав у Покровськ, хтось у Костянтинівку, хтось у Краматорськ, хтось в Дружківку, хтось в Херсон. Я вдячна усім нашим партнерам, які долучилися до цього проєкту: „Фонду Порошенка“, який на постійній основі нам допомагає, „Київхлібу“, „Coffemania“ та міжнародним партнерам зі Швеції, Німеччини, Ірландії та США. Всі передані речі будуть наближати нашу перемогу», — переконана голова ВГО «Солідарна Молодь», депутатка Київради Дінара Габібуллаєва.

ВГО «Солідарна Молодь» щомісяця їздить на Схід передавати різну допомогу військовим: від медичної і до амуніції, спорядження та машин.

Схожі новини