Передплата 2024 «Добре здоров’я»

росіяни готують новий план боротьби з підпіллям, — Центр національного спротиву

  • 15.04.2023, 13:15
  • 463

На тимчасово окупованих територіях росіяни планують посилити відповідальність за поширення інформації проукраїнського спрямування

Фото умовне із мережі
Фото умовне із мережі

«У москві під керівництвом директора фсб рф Бортнікова у режимі відео конференції відбулося засідання національного антитерористичного комітету росії. У цьому заході взяли участь міністри всіх рівнів силового блоку та начальник генерального штабу Герасімов. Офіційна мета засідання — удосконалення профілактики тероризму в освіті та молодіжному середовищі. Нібито ворог має намір посилити увагу на протидії так званій „ідеології тероризму і неонацизму“ серед молоді на тимчасово окупованих територіях. Та, фактично, російські силовики намагаються знайти нові шляхи тиску на підпілля на ТОТ. Адже поточні заходи не дають бажаного результату», — йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Тим часом окупаційна адміністрація має намір посилити відповідальність за поширення інформації проукраїнського характеру та виявлення осередків руху опору. Так, результати засідання антитерористичного комітету росії вказують на збереження окупаційної політики рф, спрямованої на викорінення української ідентичності та нав’язування українській молоді ідеологію «русского мира».

Також варто наголосити, що окупанти бояться спротиву наших партизанів, тому все частіше починають додавати ці теми у свій порядок денний, особливо — під час засідань силових структур. Проте їм ніколи не вдасться впоратися з нашим підпіллям — росіяни не розуміють, що ми на своїй землі і будемо продовжувати боротися за незалежність.

Схожі новини