Передплата 2024 «Добра кухня»

Ми суттєво потіснили ворога на Кінбурнській косі - ОК «Південь»

  • 06.04.2023, 17:30
  • 950

На Кінбурнській косі українські Сили оборони працюють доволі успішно. Ворог тільки раз на дві доби наважується натякнути на свою присутність, обстрілюючи Дніпровсько-Бузький лиман

Кінбурнська коса. Фото ілюстративне
Кінбурнська коса. Фото ілюстративне

Про це позповіла Наталія Гуменюк, начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України, капітан 1-го рангу в етері «Еспресо».

"Ми працюємо досить успішно, про що є вже певна інформація. Але про наші успіхи розповідати ще зарано, тому робота продовжується. А звітувати будемо трошки пізніше. У загальному можу зазначити, що ми суттєво потіснили ворога на Кінбурнській косі.

Хоча раз на дві доби противник наважується витягнути артилерійську установку, щоб позначити свою присутність на західній частині Кінбурнської коси й обстріляти Дніпровсько-Бузький лиман, натякаючи на контроль за морськими транспортними шляхами. Однак стійкого перебування ворога там не фіксується", — повідомила спікер ОК «Південь».

Наталія Гуменюк також додала, що ворожі сили скупчуються ближче до материкової частини, де мають можливість ховатися за місцевим населенням.

Схожі новини