Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 10 по 16 квітня

  • 10.04.2023, 07:00
  • 1 053

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Доведеться приділяти особливу увагу грошо­вим і майновим питанням, забезпечення ма­теріальної стабільності. Можливе придбання речей тривалого користування. Непогані можливості для ді­лових стосунків. Але можлива недбалість у фінансових справах через зайву самовпевненість. 10 і 15 квітня несприятливі для великих придбань, можливі фінансо­ві невдачі, втрата грошей.

ТЕЛЕЦЬ.

Зросте бажання чимось похвалитися, для цьо­го можуть знадобитися гроші. Впевненість у собі може допомогти в просуванні по службі, заробля­ти гроші доведеться, не сподіваючись на чужу допо­могу. У квітні треба краще контролювати свої витрати і не проявляти безтурботності у ділових стосунках. Вас можуть обдурити. Наприкінці тижня можлива удача в рекламному бізнесі і у вирішенні фінансових питань.

БЛИЗНЮКИ.

Попри зростаючу активність і рішучість, які ви можете проявити у фінансових справах, ваше матеріальне становище багато у чому залежить від інших людей і зовнішніх обставин. Кар'єра і очікувані доходи можуть стати нездійсненною мрією через не­обдумані дії і неприязнь з боку впливових людей. Мож­лива невелика допомога з боку друзів, знайомих.

РАК.

Доходи можливі завдяки підвищенню профе­сійного авторитету і вмінню підтримувати три­валі корисні зв’язки. Вам можуть допомагати батьки, друзі, чоловік чи дружина. Найбільше грошей принесе діяльність, пов’язана з наданням послуг, участь у ко­лективній творчості. Посилення інтуїції може прине­сти успіхи в бізнесі і вирішенні важливих фінансових та майнових проблем.

ЛЕВ.

Цього тижня матимете достатньо витривалос­ті і стійкості перед всілякими небезпеками для здоров’я. Зможете економити сили, витрачати їх раціонально. Ймовірні проблеми зі здоров’ям через пога­не харчування. Уразливими зараз можна назвати кістки і зуби, вони схильні до травм і захворювань. Якщо нема нагальної потреби, то цього тижня зуби лікувати не варто.

ДІВА.

Період у цілому непоганий, якщо у вас немає хронічних хвороб. Вразливостей майже не­має, хіба що дбайливіше треба ставитися до печінки, уникати надмірностей в їжі і вживанні алкоголю. Для профілактики багатьох хвороб корисні голкорефлек­сотерапія, масаж. 15 і 16 квітня будьте обережними, працюючи з технікою, а також у транспорті. Ці дні для вас особливо травмонебезпечні.

ТЕРЕЗИ.

Напружений період, який вимагає великих фі­зичних або психологічних навантажень, що ви­кликають нервове занепокоєння, швидку витрату сил, підвищену необережність. У той же час небажаний і за­стій енергії. Малорухливий спосіб життя може розви­нути незграбність, що призводить до травм. Можливі порушення сну. Корисні спортивні заняття на свіжому повітрі.

СКОРПІОН.

Період підвищеної уразливості, розбалансова­ності енергії. У цей час про нестачу енергії може свідчити не тільки млявість, пасивність, а й висока ак­тивність, швидше, метушливість, яка йде від підви­щеної нервовості, схильності реагувати на найменші негативні впливи і незручності. Перевтома може при­звести до появи будь-яких хронічних захворювань. По­їдьте до лісу чи виберіться з друзями у гори.

СТРІЛЕЦЬ.

Важливий для здоров’я тиждень, коли слід при­ділити йому особливу увагу, навіть якщо нічо­го не турбує. Це час для медичного обстеження, про­філактики, лікування хронічних хвороб. Дуже важливо позитивне ставлення до навколишнього світу і до себе. Намагайтеся уникати конфліктів, вони можуть зашко­дити здоров’ю.

КОЗЕРІГ.

Сприятливий тиждень для того, щоб зосереди­тися на питаннях дому та сім'ї. Можете зайня­тися ремонтом, зробити покупки для дому. Це спри­ятливий час для подорожей, у тому числі і в далекі країни. До тих, хто займається творчою роботою і має власну майстерню, може прийти раптове натхнення. Якщо хочете розслабитися, краще провести час вдо­ма, у тиші і спокої.

ВОДОЛІЙ.

На Водоліїв чекають поїздки і знайомства. Ви­рішити організаційні та ділові питання зможе­те завдяки зв’язкам, спілкуванню. Сприятли­вий тиждень для інтелектуальної активності. У вас з’явиться багато свіжих і нестандартних ідей. Нама­гайтеся дотримуватися акуратності на дорозі - у час дощів великий ризик аварій.

РИБИ.

Риби зосередяться на фінансових питаннях. Можете отримати додаткове джерело доходу або отримати вигоду від основної роботи. Також не ви­ключена і матеріальна вигода від інших людей. Покуп­ки для дому цього тижня обіцяють бути вдалими, отож отримані гроші краще спрямувати на ці потреби. Вод­ночас намагайтеся уникати ілюзій, щоб не втратити ґрунту під ногами. Будьте обережними з побутовою технікою — вона може вийти з ладу!

Схожі новини