Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині затримали наркодилера, який попався, намагаючись знайти клієнтів серед прикордонників

  • 04.04.2023, 13:00
  • 847

У Червонограді офіцери внутрішньої безпеки Держприкордонслужби допомогли місцевим поліцейським викрити зловмисника, який розповсюджував наркотики

Фото: Державна прикордонна служба України
Фото: Державна прикордонна служба України

«Бізнесмен» вирішив розширити клієнтську базу та запропонував прикордонникам придбати наркотики, про що військовослужбовці Держприкордонслужби доповілисвоєму керівництву.

Після реалізації «травички» 43-річного місцевого жителя затримали. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили у зловмисника та скерували на експертне дослідження речовини рослинного походження, схожі на «канабіс», значну суму коштів у різній валюті, виручену від незаконної діяльності, та інші речові докази. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Слідчі дії проводили офіцери внутрішньої безпеки Держприкордонслужби спільно з оперативниками кримінальної поліції та слідчими Червоноградського районного відділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури. Також залучалися кінологічні групи Держприкордонслужби. Силову підтримку забезпечували бійці мобільного прикордонного загону «Дозор».

Схожі новини