Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Парадокс везіння: чому доля винагороджує нас, коли ми цього не очікуємо?

  • 27.03.2023, 19:00
  • 1 054

Чому деяким людям завжди щастить? Здається, у кожної людини є такий знайомий, друг чи сусідка, яким Фортуна усміхається постійно. Можливо, у «щасливчиків» інший підхід до життя?

Вони мають за звичку отримувати вигоду з будь-якого щасливого випадку, доки інші просто роздумують, чи варті вони того. А, може, секрет у завзятості, наполегливості йти до своєї мети? Життєвий досвід свідчить: краще просто щось робити, ніж намагатися робити щось найкраще.

Ви чули про експеримент із глиняними горщиками? Коли викладач гончарного мистецтва, розділивши своїх студентів на дві групи, сказав їм зробити по одному ідеальному горщику. Однак першій групі він доручив зробити лише один якісний горщик, а другій — багато варіантів і обрати з-поміж них найкращий. Зрештою, перша група, яка робила тільки один ідеальний горщик, зробила його менш якісним, ніж той, який виготовила друга група, створивши безліч різних посудин. А висновок такий, що ліпше робити щось багато разів, удосконалюючи свої навички, ніж теоретизувати поняття «досконалості».

Ми особисто пересвідчились у правдивості цих слів, познайомившись із новою власницею Головного грошового призу від «РОДИННОГО КЛУБУ» Квічкою Наталією Володимирівною із Львівської області.

Наталя Володимирівна — це якраз одна з тих героїнь, яка ніколи не чекала на випадкові дарунки долі. Вона, як і учасники гончарного експерименту, не зупинялася на одному замовленні, а продовжувала робити покупки в «РОДИННОМУ КЛУБІ"®. Жінка працює у звичайній школі технічним спеціалістом та дуже багато часу проводить зі своєю сім'єю, має трьох донечок та онука. Окрім того, пані Наталя є постійною клієнткою «РОДИННОГО КЛУБУ«®, часто замовляє у компанії засоби для дому та декоративну косметику, і завжди задоволена високою якістю продукції. До того ж товари з каталогів «РОДИННОГО КЛУБУ"® є екологічними, адже не містять шкідливих для довкілля речовин, що на сьогодні особливо цінно.

Героїня нашої статті навіть не думала, що одержить грошовий приз, а коли дізналася про свою перемогу в акції, радості жінки не було меж. Призові кошти Наталя Володимирівна планує витратити на подарунки рідним, ремонт у домі і мріє хоча б цього літа поїхати на відпочинок.

А ми нагадуємо нашим читачам, що абсолютно кожен може стати наступним переможцем, просто замовляючи товари від «РОДИННОГО КЛУБУ«® (ТОВ «МЕЙЛ-МАРКЕТ»). Тож реєструйтеся вже зараз: https://rodynna.com/

Щиро бажаємо вам успіху!

Схожі новини