Передплата 2024 «Добра кухня»

Маколей Калкін уже не «Сам удома»

Американський актор удруге став батьком

Американський актор Маколей Калкін був одним з найуспішніших дітей-акторів Голлівуду. Однак дорослішання, підвищена увага до його персони і проблеми у родині призвели до того, що зірка популярного різдвяного фільму «Сам удома» на довгі роки «випав» із життя.

Калкін здійснював спроби самогубства, був залежний від алкоголю та наркотиків, жив самітником і усіляко ігнорував довколишній світ. Він покинув шоубізнес і уникав публічності. Поки 2017-го не зустрів Бренду Сонг — американську акторку тайського походження.

Із того часу пара нерозлучна. Маколей нарешті знайшов в особі Бренди свою тиху гавань, залишивши позаду свої шкідливі звички. 2021 року у Сонг і Калкіна з’явився син Дакота, якого актор назвав на честь його загиблої 2008-го старшої сестри. А нещодавно один з американських таблоїдів повідомив, що сім'я Калкіна й Сонг стала більшою — у них народився ще один син, якого назвали Карсоном. Хоча малюк народився ще у грудні 2022 року, новина з’явилася лише тепер. Зіркове подружжя народження другої дитини наразі офіційно не прокоментувало.