Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині поліцейські повідомили про підозру в замаху на скоєння «квартирної» крадіжки

  • 20.03.2023, 16:15
  • 812

Зловмисниця намагалась втекти, проте її помітила господиня будинку, яка закликала на допомогу свого чоловіка. Він утримував непрохану гостю, а його дружина повідомила про подію на оперативну лінію 102

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області

Поліція Львівської області нагадує, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Співробітники відділення поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 2 встановили: «18 березня близько 18.00 в одному з сіл Львівського району невідома жінка проникла у будинок, де проживала тимчасово переселена мешканка Харкова, звідки викрала значну суму коштів в іноземній валюті».

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисниці - раніше неодноразово судимої 57-річної мешканки міста Дрогобич та затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у неї вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.15 — ч.5 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Схожі новини