Передплата 2024 «Добрий господар»

Народний депутат потрапив у смертельну ДТП

  • 20.03.2023, 08:20
  • 1 913

Народний депутат від «Слуги народу» Володимир Гевко, став учасником смертельної ДТП на Львівщині

Володимир Гевко. Фото з мережі.
Володимир Гевко. Фото з мережі.

Про аварію повідомив Володимир Гевко у Фейсбуці.

«Сьогодні трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією. Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли», — написав він і запевнив, що з перших хвилин ДТП співпрацює зі слідством.

«Українська правда» із посиланням на свої джерела у поліції повідомляє: «аварія сталася на території Львівщини. Наразі офіційної інформації від Нацполіції Львівщини про ДТП немає.

«Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе», — пише Володимир.

Нагадаємо, Володимир Гевко у 2019 році був обраний народним депутатом IX скликання від партії «Слуга народу». Балотувався у в.о. № 167 на Тернопільщині. Заступник голови парламентського комітету з питань бюджету. Голова Тернопільської обласної організації партії «Слуга народу». Доктор економічних наук, професор кафедри безпеки і правоохоронної діяльності Західноукраїнського національного університету.

Оновлено

​ДБР розслідує смертельну ДТП на Львівщині за участі народного депутата.

За повідомленням ДБР, попередньо встановлено, що 19 березня увечері на автодорозі сполученням «Тернопіль — Львів — Рава-Руська» у селищі Золочівського району Львівської області автомобіль, за кермом якого був народний депутат, збив пішохода. Інцидент відбувся за межами нерегульованого пішохідного переходу. Від отриманих травм потерпілий помер.

Згідно з освідуванням на пристрої «Драгер» водій був тверезим.

На даний час вирішується питання щодо порушення кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого).

Схожі новини