Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові затримали наркодилерів, та вилучили товару на понад 1,2 млн грн

  • 17.03.2023, 14:35
  • 1 233

У Львові правоохоронці викрили двох дилерів, які займались зберіганням та збутом наркотиків. Під час обшуків вилучили канабіс, гашиш та псилоцибінові гриби

Вилучені наркотики. Фото: Поліція Львівської області
Вилучені наркотики. Фото: Поліція Львівської області

Нацполіція повідомляє: «під час обшуків вилучили наркотиків на 1,2 млн грн. Злочинцем виявився 20-річний уродженець Донеччини, який зберігав вдома та розповсюджував наркотики великими партіями, а також його спільника, який був наркокур'єром. Вони розповсюджували наркотики зі Львова в інші області, а також робили закладки».

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили: близько 2,5 кг речовини, схожої на канабіс, псилоцибінові гриби, речовину, схожу на гашиш, засоби фасування, пристрої для запаювання, подрібнювання та вживання наркотиків, електронні ваги, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертизу.

Одного зі зловмисників правоохоронці затримали в порядку ст.208 КПК України. Також слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Схожі новини