Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сережки — розкішні вироби для справжніх красунь

  • 13.03.2023, 11:44
  • 1 795

Прикраси — це незамінний аксесуар жіночого гардеробу. Варто зазначити, що не тільки представниці прекрасної статі люблять носити стильні дорогоцінності. Примітно, що перші ювелірні вироби носили виключно чоловіки, підкреслюючи за допомогою них свій статус

Сучасний світ зазнав кардинальних змін. І тепер саме красуні вважаються господарками витончених виробів зі срібла та золота. І незмінним атрибутом жіночності, на думку стилістів Укрзолото, є сережки.

золоті сережки
золоті сережки

Багатства світу сережок

Асортимент прикрас на вухо вражає своїм багатством типів, видів та моделей. Великі і малі, прості і розкішні, з камінням та вставками — обрати можна безліч пар сережок, настільки вони не схожі між собою. Умовно прикраси представлені на віртуальній вітрині салону можна розділити по типу застібки:

  • Англійська, яка легко знімається та одягається. Такий замок характеризується надійністю та не обмежує господиню в русі.
  • талійська, яка виглядає чарівно і стильно. Даний замок використовується, як правило, при створенні сережок для вечера.
  • Пусети — універсальні «гвоздики», які підходять під всі стилі одягу. Саме їх найчастіше обирають в якості першої прикраси для маленьких модниць.
  • Кільця — практична застібка, яка використовується з давніх часів. Конго зручні та універсальні, так як можуть комбінуватися з любим ансамблем та стилем.
  • Каффи — одні із самих популярних застібок. Однак, до них слід привикнути. Дуже часто при першому використанні викликають незначний дискомфорт, який з часом зникає.

Незважаючи на те, що сережки відносяться до універсальних прикрас, обирати модель слід зважено та обдумано. Для вечірнього виходу доречно замовити розкішні моделі із коштовним камінням. Такі вироби здатні підкреслити красу дами. Найкращий вибір для вечора — підвіски. Для повсякденного використання стилісти радять обрати прості та невеликі сережки, які не забирають увагу на себе, а лише вишукано та непомітно доповнюють образ. Пусети чи прикраси з англійським замком — вибір індивідуальний.

сережки з діамантами
сережки з діамантами

Окремою категорію виступають весільні сережки. Звісно, до них існують самі високі вимоги — вони повинні бути у всьому бездоганними. Для доповнення білосніжного плаття гарно підходять прикраси із білого золота з діамантами чи перлами.

Наші магазини у Львові: https://ukrzoloto.ua/uk/magaziny/lviv/

Світ сережок різноманітний. А тому майстри ukrzoloto радять не поспішати з вибором. Переглядаючи модель за моделлю навіть сама вибаглива жінка підбере для себе сережки, в яких вона буде почуватися королевою в будь-яких обставинах.

Схожі новини