Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Контрнаступ вже скоро»: Сирський про важливість оборони Бахмута

  • 11.03.2023, 14:30
  • 1 028

Генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що оборона Бахмута необхідна для накопичування резервів та початку весняного контрнаступу, який «вже не за горами»

Фото: t.me landforcesofukraine
Фото: t.me landforcesofukraine

Як розповіли у Сухопутних військах, Сирський продовжує роботу на фронті. Разом зі своїми підрозділами він перебуває на найважливіших ділянках фронту.

У ЗСУ зазначають, що українські військові дають гідну відсіч ворогу та продовжують утримувати Бахмут. Для оборони міста залучені сили та ресурси, які не дають противнику реалізувати свій задум, ламають його плани та змушують відмовитись від просування вперед.

Сирський зазначає, що оборона Бахмута необхідна початку весняного контрнаступу.

«Справжні герої зараз — це захисники, які на своїх плечах тримають східний фронт, та не шкодуючи ані себе, ані ворогів, завдають окупантам максимальних втрат. Необхідно виграти час для накопичування резервів та початку весняного контрнаступу, який вже не за горами» — зазначив він.

Командувач постійно тримає на контролі оперативну обстановку на фронті та вживає необхідних заходів щодо утримання Бахмуту під українським контролем, йдеться у повідомленні Сухопутних сил ЗСУ.

Схожі новини