Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині вручили нагороди родичам загиблих на фронті військових

  • 10.03.2023, 17:45
  • 1 132

Глава Львівської ОВА вручив ордени «За мужність» II та III ступенів рідним воїнів, які загинули у російсько-українській війні

Фото - Telegram-канал Максима Козицького
Фото - Telegram-канал Максима Козицького

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної адиіністрації.

Йдеться про близьких Івана Штокала, Павла Митюка, Юрія Лучечка, Віктора Юрчака, Романа Потішка, Богдана Кріля.

Козицький разом з начальником Західного територіального управління НГУ бригадним генералом Олександром Буравковим вручили близьким Героїв ордени «За мужність» II та III ступенів, які наші захисники, на жаль, здобули посмертно.

«Це непоправна втрата для всієї України і вона не марна. Разом збережемо пам’ять про наших захисників і передамо її наступним поколінням. Крок за кроком, з думкою про їхні подвиги, наближаємо день, за який вони боролись», — зазначив Максим Козицький.

«Жодні слова, на превеликий жаль, не повернуть ваших рідних. Але єдине, що ми можемо зараз зробити, — це увіковічнити їхню пам’ять завдяки тим нагородам, які хочемо передати вашим родинам сьогодні. Герої не вмирають! Також, якщо ви маєте якісь проблемні питання, ми завжди готові надати допомогу щодо їхнього вирішення», — зазначив начальник Західного територіального управління Національної гвардії України бригадний генерал Олександр Буравков.

Схожі новини