Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Блогерка Волощук отримала нагороду від ГУР: у мережі скандал

  • 04.03.2023, 16:15
  • 3 601

Блогерка Ксюша Манекен (Оксана Волощук — 24 Канал), яка була на зустрічі із заступником голови ОПУ Михайлом Подоляком, похвалилася у мережі відзнакою «за сприяння воєнній розвідці України ІІ ступеня» від ГУР МО

Оксана Волощук (Ксюша Манекен). Фото із мережі
Оксана Волощук (Ксюша Манекен). Фото із мережі

Блогерка неодноразово стверджувала у своєму блозі, що немає різниці, якою мовою ти говориш. Вона заявляла про те, що не планує говорити українською. Цього ж разу вона знову про це нагадала.

«Неважливо, що про тебе говорять інші, неважливо, чи одягнена ти на фото, або напівоголена, не важливо навіть, якою мовою ти розмовляєш. Важливо бути особистістю, вчитися на власному досвіді, розвиватися, бути вірним собі й робити те, що ти любиш,
 — написала вона.

Волощук також написала, що «розуміє біль своїх підписників». «Комік став президентом, „ескортниця“ отримала орден, а ви такі правильні не отримали ні**я», — написала Ксюша Манекен в інстаграмі. Згодом вона видалила це з мережі.

Блогерка додала, що розповість, за що отримала нагороду, вже після закінчення війни.

У мережі відразу ж почали обговорювати цю інформацію. Зокрема, українців цікавить за що саме блогерка отримала нагороду.

Волощук вже у 2020-му «розмірковувала» про життя у Криму і запевняла своїх підписників, що «неважливо, чий півострів, головне — аби там було мирно».

Також вона заявила, що після анексії на півострові «поліпшилося життя, і всі це мають визнати».

«Я розумію, що русофобам буде складно прийняти цю інформацію. Але факт залишається фактом», — написала вона.

Ксюша Манекен — інфлюенсерка та фотографиня. За її профілем в інстаграмі стежать 413 тисяч підписників. В інтерв'ю Раміні Есхакзай вона зізналася, що з 19 до 22 років займалася ескортом, пізніше відкрила шлюбну агенцію. Раніше була у стосунках з українським діджеєм Тимуром Трушковським.

Схожі новини