Передплата 2024 «Добрий господар»

3 березня 2022 року під час виконання спеціального завдання загинув Герой України Валерій Чибінєєв

  • 03.03.2023, 13:30
  • 587

3 березня 2022 року під час виконання спеціального завдання загинув Валерій Чибінєєв - Герой України, відданий воєнній розвідці офіцер, мудрий командир, люблячий чоловік і батько

У роковини загибелі співробітники ГУР МО України з честю і шаною згадують ім’я Валерія Чибінєєва. Його шлях як Воїна мусить бути вписаним в історію України як взірець служінню нації та державі.

Валерій народився 3 березня 1988 року у Бердянську. Рано втратив батьків і сиротою потрапив до школи-інтернату. Закінчив Запорізький ліцей “Захисник” та Одеську академію сухопутних військ. А далі — найгарячіші точки російсько-української війни: охоплені вогнем Луганщина, Ізварине, Донецький аеропорт, Авдіївка, оборона Києва після повномасштабного вторгнення.

Валерій Чибінєєв командував ротою снайперів, холоднокровно зупиняв атаки ворога, врятував не одне життя, пораненим залишався зі своїми побратимами на полі бою, аби зберегти керованість підрозділу та не здати позицій.

Загибель Героя України та офіцера ГУР Валерія Чибінєєва у перші дні великої війни повинна бути розслідувана, а винні — притягнуті до відповідальності.

Схожі новини