Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 6 по 12 березня 2023 року

  • 06.03.2023, 07:00
  • 2 114

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Перед Овнами відкриються нові горизонти в кар'єрі, бізнесі, творчості. Деякі представники знака зможуть досягти неймовірних висот! Хтось ста­не зіркою: потрапить на телебачення, буде успішно ви­ступати перед великою аудиторією, стане провідни­ком нових неординарних ідей або ж зробить відкриття. Крім того, це тиждень романтичних зустрічей, закоха­ності, а також сприятливий період для вступу в шлюб.

ТЕЛЕЦЬ.

Тельцям доведеться звикати до нових обов’язків, підлаштовуватися під зміни, які від­буваються на роботі, штурмувати кар'єрні висоти. У першій декаді березня буде нелегко позбутися сте­реотипів, але тільки так ви зможете зрушити з мертвої точки, домогтися успіхів на службі і завоювати автори­тет. Але не дуже старайтеся: перевтома і нервові зри­ви негативно вплинуть на здоров’я.

БЛИЗНЮКИ.

Гармонійний тиждень. На вас чекають цікаві по­їздки, творчі відрядження і несподівані зустрічі. Люди, з якими в цей час вас зведе доля, здатні змі­нити ваш світогляд. Сприятливий момент для знайом­ства із зарубіжними партнерами. Найбільші шанси на успіх у Близнюків, які працюють у сфері туризму або освіти. Починаючи з 9 березня, не варто діяти само­стійно: намагайтеся знайти однодумців, які підтрима­ють ваші ідеї.

РАК.

Багато Раків зазнають фінансових труднощів, інші змушені вирішувати кармічні проблеми, хтось постійно стикається з необхідністю обстоювати свої моральні принципи. Тиждень духовної трансфор­мації, який потрібно пережити. У кар'єрі зараз можуть намітитися позитивні зміни: з’явиться шанс зайняти вище становище. Не виключені конфлікти через неру­хомість, можливо, доведеться захищати свої майнові і соціальні права.

ЛЕВ.

Леви зараз досить вразливі і, як ніколи, по­требують підтримки близьких людей. Бажа­но трохи стримати амбіції і зосередитися на власно­му здоров'ї. Не виключено, що доведеться повертати борги, платити штрафи, займатися податками та вре­гулюванням спірних фінансових ситуацій з партнера­ми. Але якщо вас підтримує кохана людина, хвилюва­тися нема про що.

ДІВА.

Діви не в кращій формі: відчувають втому, за­непад сил, але, як навмисне, саме зараз на них чекає маса невідкладних справ. З’явиться можливість збільшити доходи, вкласти кошти в благоустрій свого житла. Тільки не зв’язуйтеся з чужими грошима і кре­дитами й самі не давайте в борг. Після 10 березня змо­жете пристойно заробити і, можливо, вам захочеться вкласти свої заощадження в якийсь проєкт, але роби­ти цього не варто: ризикуєте все втратити.

ТЕРЕЗИ.

Період творчого натхнення, любовних пригод, амбітних проєктів і прагнення до визнання. Що ж, зараз у вас непогані шанси на успіх: багато ситуа­цій складатимуться на вашу користь, тож ви зумієте реалізувати свій потенціал, розкрити в собі нові зді­бності, завоювати популярність і підвищити соціаль­ний статус. Ні про що не шкодуйте і не чіпляйтеся за минуле.

СКОРПІОН.

Скорпіонам доведеться вкладати багато сил і ко­штів у зміцнення сімейних стосунків і благоустрій житла. На початку березня ймовірні поламки, що вима­гають термінового ремонту і чималих фінансових ви­трат. Після 9 березня ситуація стабілізується. Тепер ви відчуваєте підтримку партнера (і емоційну, і матеріаль­ну), отож всі проблеми вирішуватимуться набагато лег­ше. Наприкінці тижня будьте гранично обережні, інакше ризикуєте стати жертвою обставин.

СТРІЛЕЦЬ.

Для Стрільців час інтенсивного спілкування, на­лагодження ділових і дружніх зв’язків. Однак на початку березня вам буде нелегко знаходити спільну мову з людьми. Але після 8 березня все налагодиться, і перед вами відкриються потрібні двері. Тільки остері­гайтеся зіркової хвороби і будьте лояльнішими до ото­чення. Інакше ризикуєте накликати на свою голову масу неприємностей, розсваритися з друзями і колегами.

КОЗЕРІГ.

Козероги не в кращій формі, але, оскільки на­мічаються непогані перспективи в кар'єрі, а та­кож з’явиться шанс збільшити дохід, зумієте подола­ти втому і на 100 відсотків використаєте можливості, які надає доля. Приємні зміни на вас чекають і вдома. Не виключено, що зможете дозволити собі великі при­дбання (аж до покупки нерухомості). У період повного місяця ймовірні конфлікти. Тільки не переживайте: за­раз негативні емоції особливо шкідливі для здоров’я.

ВОДОЛІЙ.

Тиждень райдужних надій, несподіваних зустрі­чей і знайомств, позитивних змін, можливос­ті проявити себе. Особливо сприятливим буде період з 5 по 8 березня: на вас чекають захоплюючі поїздки, які можуть кардинально змінити ваше життя на краще. Багато представників знака відкриють у собі нові та­ланти, доб’ються великого успіху, набудуть популяр­ності. Не втрачайте почуття реальності, інакше втра­тите прихильність фортуни.

РИБИ.

Багато представників знака відчувають занепад сил. Але зараз не можна розслаблятися. Після 9 березня стане легше. Вам запропонують взяти участь у цікавому і перспективному проєкті. Крім того, можете розраховувати на підтримку впливових людей. Наприкінці тижня краще не зв’язуватися з громадськи­ми грошима або фінансами партнера. Уникайте супер­ечок і не намагайтеся з’ясовувати стосунків.

Схожі новини