Передплата 2024 «Добра кухня»

У Польщі таксист зґвалтував українку

  • 19.02.2023, 15:50
  • 1 080

У Варшаві затримали водія таксі, якого підозрюють у зґвалтуванні українки. Зловмисник утримував пасажирку проти її волі, а потім насильно примусив до статевого акту

Фото - з мережі
Фото - з мережі

Про це повідомляє TVN Warszawa.

Слідство встановило, що злочинець напав на українку у ніч з 12 на 13 лютого. За попередньою інформацією відомо, що українка поверталася з вечірки, на якій вона була зі своєю подругою. Потерпіла замовила таксі з одного із готелів Середмістя. Через певний час вона звернулася до поліції з заявою про зґвалтування.

За словами речниці Окружної прокуратури у Варшаві Александри Скшиняж, водієві пасажирського транспорту висунули звинувачення. Вона також повідомила, що підозрюваного взято під варту на три місяці.

«Окружна прокуратура у Варшаві веде провадження щодо громадянина Туркменістану, який підозрюється у насильстві. Здійснюючи послугу з перевезення пасажирів, він позбавив волі потерпілу, а потім змусив її до статевого акту», — сказала речниця.

Відомо, що зловмисник використовував додаток Bolt. Представники застосунку прокоментували ситуацію, наголосивши, що вони «не терплять насильства, тому добровільно співпрацюють з поліцією, повідомляючи всю відому інформацію задля затримання злочинця».

Схожі новини