Передплата 2024 «Добра кухня»

«Не краща за Медведчука»: Ірина Подоляк розкритикувала ютуб-канал «Ісландія» через інтерв'ю з Фаріон

  • 12.02.2023, 18:34
  • 1 920

Народна депутатка 8-го скликання від «Самопомочі», ексзаступниця міністра культури, молоді і спорту Ірина Подоляк розкритикувала ютуб-канал «Ісландія» через інтерв'ю з Іриною Фаріон

На своїй сторінці у Facebook вона назвала Фаріон людиною, яка «роками індоктринує, маніпулює, розпалює, обзиває, принижує, коментує те, у чому дупля не дає, а ви її тягаєте по своїх ютуб аудиторіях задля власної вигоди, підсилює усю цю шкоду, яку вона зробила уже і зробить у майбутньому».

«Бачу, після останнього інтерв'ю на Ісландії (ОП), відбулося розкоркування інформаційної капсули, у якій сиділа Фаріон. Ракети летять, ППО працює, і я маю прекрасну нагоду виплеснути своє презирство, яке накопичилось за певний період, на українських ютуберів, серед яких є і ті, яких я свого часу рекомендувала дивитись. Заради збільшення переглядів і майбутньої капіталізації своїх каналів, вони запрошують Фаріон. Ви думаєте, що ніхто не бачить за вашою „хитрістю“ вашої корисливості?», — зауважує Подоляк.

«Ви не інтелектуали, не патріоти, а заробітчани на примітивних співгромадянах», — пише ексдепутатка.

«Це, як використовувати людину з інвалідністю задля збільшення продажів на циркове шоу, це, як паразитувати на людях з ментальними розладами. Ютуб канали Фаріон і так мають сотні тисяч підписників. Її робота — це сіяти ксенофобію, антисемітизм, унормовувати дискримінацію, поширювати ненависть, агресію, а також абсолютно неліквідні та нерелевантні ідеї у вихолощених совковою освітою головах моїх співгромадян», — застерігає Ірина Подоляк.

«Я сподіваюсь все-таки, що колись нормальна професійна СБУ зробить свою роботу, бо Фаріон нічим не краща, ніж Медведчук чи Ківалов з Колєсніченком разом взяті, а ви продовжуватимете її тягати задля клікабельності, як «жертву режиму», — резюмує представниця «Самопомочі».

Схожі новини