Передплата 2024 ВЗ

Отримуйте послуги в Кредобанку із застосунком Дія: швидко й без паперів

  • 08.02.2023, 17:01
  • 1 371

Кредобанк впровадив можливість підписання електронних документів на відкриття рахунків фізичним особам за допомогою Дія.Підпису в відділеннях банку. Відтепер банк надає повний комплекс послуг з використанням мобільного застосунку Дія — ідентифікація і шеринг цифрових документів з підписанням за допомогою Дія.Підпису у відділеннях

А також дистанційне відкриття рахунку і оформлення цифрової картки за допомогою мобільного додатку банку та шерингу цифрового документа через застосунок Дія.

Застосування Дія.Підпису для підписання електронних документів на відкриття рахунку разом із шерингом копій цифрових документів у застосунку Дія скорочує час на відкриття рахунку вдвічі та істотно заощаджує папір — у звичному процесі відкриття рахунку потрібно друкувати 28 аркушів паперу та ставити 19 підписів від руки. Станом на січень 2023 року Кредобанк є першим банком, який впровадив Дія.Підпис у процес обслуговування у відділенні.

«Завдяки співпраці з Дією Кредобанк зміг максимально спростити обслуговування роздрібних клієнтів у банку через його переведення у цифрову форму. Вже майже 2 роки клієнти банку можуть використовувати цифрові паспорти у застосунку Дія при ідентифікації у відділеннях, а з минулої осені завдяки Дії стати клієнтом Кредобанку та отримати цифрову картку можна без візиту у відділення з будь-якої точки світу. Цифровізація процесів — це не лише заощадження паперу та відсутність фізичного підпису, а й підвищена безпека, зменшення операційних ризиків та краща інтеграція між системами, — говорить заступник голови Правління АТ «Кредобанк» Олег Нога.

«Сервіси Дії покликані спростити процеси документообігу і для користувачів застосунку, і для компаній, які інтегрують їх. Раніше Кредобанк уже запровадив використання шерингу документів, що дозволило українцям ділитись копіями цифрових документів у відділеннях банку за лічені секунди, і не потрібно робити ксерокопії чи повертатись додому, якщо забули потрібний документ вдома. Адже цифрові документи завжди під рукою — у смартфоні, — говорить Денис Іванов, керівник команди впровадження електронних послуг Міністерства цифрової трансформації України. — Далі банк запровадив шеринг документів онлайн у застосунку KredoBank, що дозволяє відкривати картку онлайн з будь-якої точки світу. Загалом українці пошерили копії цифрових документів Кредобанку понад 35 000 разів та відкрили понад 5 000 рахунків онлайн з Дією. А тепер також можуть у відділеннях підписувати документи на відкриття рахунку Дія.Підписом. Що економить час і пришвидшує обслуговування».

Шеринг документів через мобільний застосунок Дія у відділеннях Кредобанку працює з травня 2021 року. Ідентифікація через Дію можлива у всіх відділеннях Кредобанку за цифровим паспортом (ID-карткою) та цифровим закордонним паспортом. Електронна копія документу, що надається через застосунок, не видруковується та безпосередньо вноситься у системи банку. Ідентифікацію через Дію можна використовувати для відкриття рахунків фізичних осіб, видачі коштів у касі банку, оформлення та видачі платіжних карток, погашення кредитів, оформлення угод на користування банківським сейфом, встановлення фінансового номера телефону та інших банківських операцій фізичних осіб, за винятком оформлення кредитів.

З листопада 2022 року нові клієнти Кредобанку — фізичні особи можуть з допомогою мобільного додатку банку та застосунку Дія за лічені хвилини відкрити банківський рахунок, випустити цифрову картку з безкоштовним обслуговуванням та одразу використовувати її для розрахунків або отримання швидких переказів з Польщі та Європи.

Відкриття банківської картки онлайн у Кредобанку відбувається у кілька кліків. Усе, що для цього потрібно — завантажити застосунок KredoBank в App Store або Google Play, мати встановлений застосунок Дія із закордонним біометричним паспортом або ID-карткою та номер українського мобільного оператора.

Одразу після онлайн-ідентифікації за копією цифрового документа у Дії та електронного підписання документів клієнт отримує віртуальну цифрову картку в гривні з безкоштовним обслуговуванням на умовах тарифного пакету «Правильна картка». Карткою можна розраховуватися в мережі Інтернет та підключити її до будь-якого цифрового гаманця, що працює в Україні.

Після відкриття гривневої цифрової картки нові клієнти можуть одразу замовити віртуальну платіжну картку в одній з трьох іноземних валют — польських злотих, євро чи доларах США. На картки в польських злотих та євро можна одразу отримувати швидкі перекази з Польщі та з країн Європейського Союзу — усі необхідні для цього реквізити одразу доступні для завантаження в мобільному додатку, як і звичайні реквізити банківських рахунків кожної картки.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний та людяний. Усе завжди під рукою у смартфоні.

У застосунку Дія можна отримати онлайн-доступ до 14 своїх цифрових документів та 25 послуг. Через Дію українці можуть також допомогти ЗСУ, купити військові облігації, подати заявку про пошкоджене майно, пошерити копії цифрових документів установі чи компанії, підписати документ онлайн Дія.Підписом і багато іншого.

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини