Передплата 2024 «Добрий господар»

Сьогодні призначать тимчасового очільника МВС. Хто може ним стати?

  • 18.01.2023, 13:35
  • 755

Після загибелі Дениса Монастирського його обовʼязки тимчасово виконуватиме один із заступників. Його оберуть на позачерговому засіданні Кабміну

Денис Монастирський
Денис Монастирський

Про це повідомила прессекретарка Дениса Шмигаля Тамара Гусейнова.

«Сьогодні буде позачерговий уряд, де прем'єр-міністр і міністри вшанують пам‘ять колег і загиблих, а також буде призначений виконувач обов’язків (міністра внутрішніх справ — ред.) Більше від Кабміну і міністрів комунікації до результатів розслідування не буде», — зазначила вона.

Радник глави МВС Вадим Денисенко розповів, що засідання уряду буде в районі 15-ї години. Хто буде виконувати обов’язки міністра наразі невідомо. Міністерство працює, наголосив він. Виконувач обов’язків міністра працюватиме, поки Верховна Рада не проголосує за нового міністра.

Голова комітету Верховної ради з питань правоохоронної діяльності Сергій Іонушас в ефірі телемарафону заявив, що найближчим часом обов’язки голови МВС виконуватиме хтось із заступників Монастирського. За його словами, нового міністра внутрішніх справ оберуть після узгодження кандидатури парламентським комітетом з правоохоронної діяльності та голосування народних депутатів.

Схожі новини