Передплата 2024 «Добра кухня»

У росії з 9 січня обмежили виїзд з країни військовозобов'язаним та обмежено придатним до служби, — розвідка

  • 11.01.2023, 09:30
  • 586

В рф заборонили виїзд за межі країни придатним до військової служби громадянам. Відповідний наказ російська фсб надіслала до всіх прикордонних управлінь країни (в рф прикордонники знаходяться в структурі фсб)

У тексті йдеться: «З 9 січня 2023 з 00 годин 00 хвилин прикордонним управлінням фсб росії забезпечити обмеження виїзду за межі території російської федерації громадян, які мають висновок про готовність до воєнної служби з категорій „А“, „Б“ і „В“»

Для виїзду зазначених категорій громадян буде закрито можливість виїзду в усіх пунктах пропуску на всіх напрямках. Відомо, що виїзд заборонять також громадянам категорії «В», тобто- обмежено придатним до військової служби. Призовників цієї категорії звільняють від призову у мирний час, звільняють від військових зборів та зараховують до запасу.

Раніше вже повідомляли про підготовку в рф нової хвилі мобілізації. Тоді йшлося, що головний акцент буде на кількості, а не на якості мобілізованих людей та наданої їм техніки. На екіпірування та первинну підготовку «поповнення» знадобиться майже два місяці.

Схожі новини