Передплата 2024 ВЗ

Принцеса Уельська організувала різдвяну службу, де виступив дитячий хор з України

  • 25.12.2022, 19:45
  • 1 147

У Вестмінстерському абатстві записали різдвяну службу, на якій виступив дитячий хор українських біженців зі школи St. Mary’s Ukrainian School

Фото з інстаграму принцеси Уельської
Фото з інстаграму принцеси Уельської

Діти, яких запросила Кейт Міддлтон, зворушили публіку виконанням різдвяного гімну Away in a Manger. Принцеса Уельська та члени королівської родини Великобританії вкотре висловили свою солідарність народу України.

Як повідомляє The Daily Mail, директорка української школи Святої Марії Інна Григорович отримала також листа від Кетрін із вдячністю за турботу, яку вона надає сім'ям та дітям, які відвідують навчальний заклад.

«Яка особлива честь випала нам! Для шкільного хору Святої Марії стало великим задоволенням зустрітися з Її Королівською Високістю принцесою Уельською та отримати від неї захоплені побажання перед виступом у Вестмінстерському абатстві. Ці спогади назавжди залишаться у пам’яті наших дітей. Вони справді були Голосом України сьогодні! Ви затьмарили всіх і змусили нас усіх пишатися», — йдеться у повідомленні на сторінці St. Mary’s Ukrainian School в Instagram.

Про виступ українського хору написали в The Daily Telegraph, Financial Times, The Mirror.

Схожі новини