Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Мівіна» розбавлена зі смаком аскетичних умов (меми)

  • 07.12.2022, 11:57
  • 2 430

Реакція соціальних мереж на вислів прессекретаря президента України про їжу на Банковій у першій дні повномасштабного вторгнення

Сергій Никифоров. Фото Укрінформ
Сергій Никифоров. Фото Укрінформ

Слова Сергія Никифорова активно цитують у соціальних мережах.

«Спочатку харчування було не дуже якісним. Розбавляли „Мівіну“ навіть не гарячою, а теплою водою, через це вона як треба не розмокала. Але це буквально перші дні, потім поступово з їжею ситуація покращувалась», — прессекретар президента України Сергій Никифоров в інтерв'ю українському ЗМІ.

Реакція соціальних мереж

«На залишках заряду гуглю Нікіфоров + мівіна, і все одно нічого не розумію. Якщо у них в ОП так голодно було, ну прислав би водія на Лаврську, їм би обідів відвантажили. Або на вокзал, туди з офісу щодня сотнями возили. Не таке, до якого вони звикли, але якийсь рис із куркою був би. А якщо боялися на вулицю виходити, ну подзвонив би, наші дівчата б підвезли», — пише Тамара Горіха Зерна.

«Прочитала інтерв'ю про „Мівіну“. Відверто кажучи, президентський прессекретар підставив керівника ОП. Бо його задача — організувати діяльність цієї структури і забезпечити нормальну роботу президента. А тут виходить, що в ОП сотні співробітників, а подбати про президента, на якому сьогодні колосальне навантаження, немає кому. До речі, з 24 лютого в нас на Лаврській організували гарячі обіди не лише для співробітників офісу, але й для 206 батальйону, які захищали Київ і брали участь в звільненні Київщини від окупантів. Щодня, незалежно від обстрілів — роздавали сотні порцій смачної гречки, суп, салат, бутерброди і булочки. Навіть в бомбосховищі. Ми, до речі, щиро пропонували владі руку допомоги з першого дня війни. Якби знали про „Мівіну“ — організували б підвіз гарячих обідів в Офіс. Про аскетичний образ життя Офісу гарно розказали нещодавно журналісти — розслідувачі. А якщо серйозно — до інтерв‘ю треба готуватися не лише керівникам, а й прессекретарям», — відреагувала Ірина Геращенко.

«Насправді, єдина „Мівіна“ в цій історії - це єдиний телемарафон. Локшина на вуха у промислових масштабах. Виробничі потужності розташовані на Банковій, все решта — субпідряд. За наш із вами кошт», — написав Володимир Ар'єв.

Схожі новини