Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На зустріч путіна з матерями військових викликали жінок із провладних структур, — ЗМІ

  • 25.11.2022, 17:30
  • 1 119

Президент рф володимир путін 25 листопада мав зустріч начебто із матерями військових, які беруть участь в агресії проти України. ЗМІ ідентифікували жінок, які прийшли на зустріч

Скрін із відео
Скрін із відео

Відомо, що, зокрема, про проблеми військових путіну розповідала московська чиновниця і депутат-єдинорос Ольга Бєльцева. Як виявилося, вона заступниця директора державної бюджетної установи «Центр дозвілля і спорту «Юність» і членкиня Відраднинської ради депутатів.

Як йдеться на її сторінці, її спеціалізація — «надання соціальної допомоги пільговим категоріям громадян».

Ще одна співрозмовниця президента рф — керівниця Підмосковного виконкому провладного загальноросійського народного фронту (ЗНФ) Юлія Бєлєхова. Вона також очолює Асоціацію голів рад багатоквартирних будинків московської області. У 2016 році потрапила до списків кандидатів ЄР до Держдуми (задекларувала 118-метрову квартиру), але не пройшла.

Також ідентифікована Надія Узунова, яка відповідає в Усть-Абаканському «Бойовому братстві» за збір гуманітарної допомоги для мобілізованих.

«Надія Узунова сильно переживала через те, що не може перерахувати всіх представників бізнес-спільноти, які відгукнулися на біду», — повідомляло місцеве медіа.

Збором гуманітарки для мобілізованих займається і членкиня громадської палати Оріхово-Зуєва Марина Мігунова, яку помітили журналісти на зустрічі.

Поговорити з президентом про біди матерів приїхала і чиновниця з Тиви — начальниця відділу у справах сім'ї, молоді та спорту в адміністрації Каа-Хемського району Ірина Тас-оол.

Праворуч від путіна сиділа найбільш творча із мам, режисерка Олеся Шигіна — вона знімає православне патріотичне кіно. Наприклад, фільм «Шлях» про поїздку з москви на острів Руський двох подруг. Дорогою вони заїжджають у монастирі, зупиняються в сім'ях і розпитують, чим живе росія.

Ліворуч від путіна, у чорній хустці, сиділа Жарадат Агуєва, представниця чеченської «аристократії». Її сини — силовики, командир батальйону «Захід-Ахмат» Ісмаїл Агуєв і начальник Курчалоєвського РВВС Рустам Агуєв.

Обидва воюють в Україні. Глава Чечні неодноразово називав Рустама Агуєва «братом». Про «подвиги» Ісмаїла Агуєва Кадиров регулярно розповідав у своєму телеграм-каналі.

Схожі новини