Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Вірю, що Матінка Божа його не покине»

Священник розповів, що сталося з Олегом Винником

У той час, коли зірки шоубізнесу дають благодійні концерти і майже усі зароблені кошти віддають на потреби ЗСУ, улюбленець жіночої половини людства Олег Винник уже давно не давався чути. А коли немає інформації, плітки поширюються швидко… Чутки про те, що артист серйозно хворий, ходили давно. Однак сам співак не виходив на зв’язок із шанувальницями, не розповідав, де він зараз і чим займається.

Як заявив настоятель храму Іверської ікони Божої Матері, близький друг співака, протоієрей Віталій Трач, Олег Винник перебуває за кордоном. «В Олега зараз серйозні проблеми зі здоров’ям, він лікується в одній із клінік Берліна. Вірю, що Матінка Божа його не залишить. Він дуже хотів потрапити до мене на причастя, але поки це неможливо, тому що і відстань чимала, і війна… Олег постійно допомагає фронту, купуючи автомобілі для ЗСУ», — розповів протоієрей.

Проблеми зі здоров’ям у співака почалися ще до початку повномасштабної війни з рф. Священник розповів, що спілкується з Винником тільки в онлайн-форматі, і за його зовнішнім виглядом помітно, що він серйозно хворий. Настоятель щодня молиться за здоров’я артиста.