Передплата 2024 ВЗ

У Львові виступлять видатні українські джазмени Усеін Бекіров, Денис Мороз та Вадим Самосюк

  • 02.11.2022, 12:34
  • 862

13 листопада о 18:00 у арт-центрі «Дзиґа» відбудеться проєкт видатних українських джазменів «MARIUPOL-KHARKIV-CRIMEA = TOGETHER FOREVER»

Прозвучить виключно авторська музика Усеіна Бекірова та Вадима Самосюка з його сольних альбомів «ofcourse» та «Truly Grateful», повідомили організатори.

Звучатиме суміш музики Fusion, World music, Afro-Cuban, Electro jazz, Drum funk, Jungle, Funky.

«Ви почуєте такі композиції Вадима, як Truly Grateful або mr. Gary Willis, присвячені видатним та легендарним музикантам Чік Коріа та Гарі Вілліс. А також композиції Усеіна Бекірова — HAYTARMA, kalabalyk, ethno — це кримський, кримсько-татарський бекграунд крізь призму таких гуртів, як Petite Blonde, Front Page, Steps a head, Yellowjackets, Brecker Brothers, Tom Coster, Howe/Wooten/Chambers, Zavinul syndicate etc. Також є важлива композиція — „Sesle meni“, яку музикантам люб’язно надав Han Beyli — відомий україно-азербайджанський композитор та виконавець на бас-гітарі», — розповіли організатори Український Мистецький Фронт.

Музиканти: Вад Самос- ударні, конферанс; Денис Мороз- бас-гітара, губна гармоніка; Усеін Бекіров — клавішні та клавішний бас.

Частину зібраних коштів буде передано на потреби Медичного корпусу Львівщини, який сприяє забезпеченню окремого полку спеціального призначення А30B.

Квитки можна буде придбати на вході, вартість 400 грн. Військовим вхід вільний.

«Цей концерт не для розваг. Цей виступ для допомоги і перемоги!», — наголосили організатори.

Підтримати проєкт можна вже.

Лінк для донатів:

Приват-Банк

https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK

MONOBANK

https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv

PayPal:

[email protected]