Як досягти успіху в ресторанному бізнесі? Вардкес Арзуманян у проєкті Балючі теми

У новому випуску проєкту «Балючі теми» ресторатор Вардкес Арзуманян розповів про секрети, проблеми та нюанси ресторанного бізнесу

Наталія Балюк та Вардкес Арзуманян. Балючі теми
Наталія Балюк та Вардкес Арзуманян. Балючі теми
  • Про роботу у «Газпромі» і довірливі стосунки зі спікером парламенту Вірменії.
  • Як в 90-ті Вардкеса змушували платити «за дах».
  • Чому клієнт у більшості випадків неправий і навіщо виганяв клієнта із закладу?
  • Чому демократія в ресторанному бізнесі не працює?
  • Чим заклади Вардкеса відрізняються від інших ресторанів?
  • Про новий ресторан «Babo gardens» і чому головний архітектор Львова назвав проєкт «рубльовкою»?
  • Як виявив рак, поборов хворобу та що стало причиною онкології?

Схожі новини