Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 24 по 30 жовтня

  • 24.10.2022, 08:00
  • 866

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Рідні дослухаються до ваших мудрих повчань і порад. У середині тижня докладіть усіх зусиль для досягнення мети, але не розраховуйте на миттєву віддачу. Уникайте буденності. Нехай кожен день буде святковим. У вихідні виберіться на природу.

ТЕЛЕЦЬ.

Сприятливий час для поїздок. Якщо вам на­бридло місце роботи, у другій половині тижня можете пошукати нове. Друзі та родичі підтримають ваші починання. У вихідні завершуйте старі справи і будуйте плани на наступний тиждень.

БЛИЗНЮКИ.

Не бійтеся виявляти ініціативу. Але будьте обе­режнішими, контактуючи з незнайомими людь­ми. У середині тижня вміння ризикувати допоможе досягти бажаного. Головне — не виставляти напоказ емоції. Вихідні проведіть у колі сім'ї.

РАК.

Вам без особливого докладання зусиль вдасть­ся представити ділові якості в найвигіднішому для вас руслі. Критичніше поставтеся до себе, а ото­ченню надайте свободу вибору. У неділю захочете по­бути на самоті, але вечір все ж таки проведіть у сімей­ному колі.

ЛЕВ.

На початку тижня фортуна на вашому боці. Романтичні пригоди внесуть у життя ефект новизни. Зробіть коханій особі сюрприз, порадуйте своїм чудовим настроєм. У вихідні займіться улю­бленою справою — це буде найкращим відпочин­ком.

ДІВА.

У понеділок особливу увагу приділіть дому. Прислухайтеся до порад батьків. У другій по­ловині тижня займіться здоров’ям. У неділю подумай­те, як запобігти конфлікту з коханою людиною, що на­зріває.

ТЕРЕЗИ.

Вам слід багато спілкуватися. Поінформова­ність принесе успіх. Сімейні проблеми вирішуй­те самостійно, все вийде, якщо не будете дратуватися через дрібниці. Наприкінці тижня задоволення прине­се активний відпочинок.

СКОРПІОН.

Пробіжіться по магазинах, нічого не жалійте для себе. Вже зі середини тижня робота забирати­ме багато сил. У п’ятницю — сприятливий час для змі­ни інтер'єру вашої оселі. У неділю на вас чекає вдале побачення.

СТРІЛЕЦЬ.

Сприятливий час для далекої поїздки. Напри­кінці тижня присвятіть вільний час навчанню і самоосвіті, а також заняттям з дітьми. Можливі ціка­ві знайомства. У неділю постарайтеся розслабитися в колі друзів.

КОЗЕРІГ.

У понеділок з’ясуйте, що вам насправді потріб­но. З вівторка переходьте від теорії до практи­ки. Виявіть ініціативу, і перед вами відкриються нові горизонти. У неділю цікаве знайомство підштовхне до підкорення нових вершин.

ВОДОЛІЙ.

Вам під силу будь-які нововведення у понеділок. Але з вівторка найкраще вам побути наодинці, не варто йти напролом. З четверга можна знову кида­тися в бій. Займіться своїм іміджем, постаньте перед оточенням у новому амплуа.

РИБИ.

Не намагайтеся всидіти на місці в понеділок: будьте постійно в русі, щось робіть, вирі­шуйте питання. У другій половині тижня слід взяти тайм-аут. У жодному разі не встрявайте в авантю­ри. Цими вихідними ідеальний відпочинок на при­роді.

Схожі новини