Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Стрию затримали «закладчика» (ФОТО)

  • 07.10.2022, 10:45
  • 996

У Стрию поліцейські затримали розповсюджувача психотропних речовин

Фото поліції із місця затримання
Фото поліції із місця затримання

Відомо, що 39-річного місцевого мешканця Стрия викрили дільничний офіцер поліції спільно з слідчими та співробітниками інших підрозділів Стрийського районного управління поліції.

Правоохоронці затримали його 6 жовтня в одному з стрийських парків. Він мав 55 згортків із кристалічною речовиною, схожою на психотропну речовину «PVP», фотографії місцевості з геолокацією та лопатку, яку використовував для здійснення «закладок».

Також на території парку поліцейські виявили 23 «закладки», які затриманий зробив раніше. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини