Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Колишня «Міс Львів» Наталія Болюх відреагувала на позбавлення її корони… патріотичним букетом

Назвала себе щирою українкою, але мовою окупанта

Наталія Болюх
Наталія Болюх

Модель родом із Львівщини Наталія Болюх, яку 3 вересня оргкомітет соцпроєкту «Міс Львів» позбавив титулу «Міс Львів-2018» за тісну співпрацю та дружбу з російськими провладними діячами, доволі дивно відреагувала на події довкола своєї персони. Замість традиційного відеокоментаря про позбавлення титулу міс, Наталія оприлюднила у сторісі свого Інстаграму букет з синьо-жовтих квітів, який їй начебто подарували друзі.. І підписала: «Горжусь тем, что я украинка».

Нагадаємо, скандальна Наталія Болюх вже чимало років мешкає у москві, дружить з одіозними діячами, які підтримують агресію проти України.

Коли почалося широкомасштабне вторгнення рф, колишня міс рекламувала в Інстаграмі модні речі російського виробника, принципово спілкується російською… У 2019 році подружилася з чиновником держдуми рф, а у лютому цього року обнімалася на камеру з нетверезим співаком родом з Грузії Григорієм Лепсом (підтримує загарбницьку політику путіна та війну проти України, внесений до чорного списку персон, які створюють загрозу нацбезпеці України). У лютому 2015 року Григорій Лепс гостро висловився проти Майдану в Україні.

«Вперше за всю історію конкурсу „Міс Львів“ ми позбавляємо титулу дівчину, яка її недостойна», — сказала у коментарі для «ВЗ» президентка соціального проєкту «Міс Львів» Валерія Никифорець.

Схожі новини