Передплата 2024 «Добра кухня»

«Заспокойтесь! Не представляюсь, як „Міс Львів“ давно…»

Наталія Болюх, яку нещодавно позбавили титулу «Міс Львів -2018», відповіла своїм хейтерам

Позбавлення скандальної моделі родом із Львівщини Наталії Болюх титулу «Міс Львів-2018» через її співпрацю з російськими політиками та рекламу російських товарів спричинило чималий резонанс. Після дводенного мовчання, Болюх вирішила оприлюднити на своїй сторінці в Інстаграмі пост про відібрану корону.

Нагадаємо, на початку жовтня вперше за всю історію конкурсу «Міс Львів», оргкомітет соціального проєкту позбавив титулу «Міс» дівчину, яка недостойна корони.

Схоже, російську топмодель не засмутила новина. «У справжньої королеви забрати корону не можливо, — вважає Наталія Болюх. — Я була у більш, ніж сорока країнах світу, і завжди як українка. Хочу миру і процвітання Україні, щоб припинилися біль і сльози. Я люблю свій найкращий у світі народ — українців.

Але все інше не так уже важливо. Якщо для цього потрібно забити «останній цвях» у гріб репутації «Міс Львів», що ж — забирайте (титул.- Авт.)".

У манері зверхності Наталія Болюх відповіла недругам, що уже давно ніде не згадує, що була володаркою титулу «Міс Львів-2018»…

«Я не представляю „Міс Львів“ вже досить давно, ніде так не представляюся. Заспокойтеся!», — відрізала топмодель.

Хейт довкола своєї персони пояснила тим, що деякі люди з модельного бізнесу вирішили зробити собі піар на її імені і пішли на таку підлість. Мовляв, у москві мешкає давно, дружить там з відомими людьми, але ні з ким з росіян не порушувала політичних тем щодо України. Поклялася, що не співпрацювала із спецслужбами рф і навіть пропозицій таких не отримувала. Каже, що навпаки вона — патріотка України — допомагає біженцям і оплакує загиблих українських солдатів.

Схожі новини