Передплата 2024 «Добра кухня»

«Тепер вона не достойна титулу, який їй дістався у 2018 році»

У «Міс Львів-2018» Наталії Болюх нарешті відібрали корону. Їй заборонили публічно згадувати про те, що колись отримувала цей титул

Наталія Болюх
Наталія Болюх

Оргкомітет конкурсу краси «Міс Львів» ініціював процедуру позбавлення корони одіозної «Міс Львів-2018» Наталії Болюх (дівчина родом з Борислава Львівської області), яка уже чимало років мешкає у москві, дружить з одіозними діячами, які підтримують агресію проти України. Коли почалося широкомасштабне вторгнення рф, міс рекламувала в Інстаграмі модні речі російського виробника, принципово спілкується російською… На зауваження львів'ян про недоречність такого вчинку, Наталія реагувала агресивно, мовляв, не вам вирішувати, що їй рекламувати, а що ні. «Не ви мене годуєте!», — зверхньою відповідала скандальна львів'янка.

У 2019 році львівська міс гучно святкувала свій день народження у москві. Дівчина була у компанії друга Аліка, який, як згодом виявилося, працює у Держдумі росії. Це одіозний пропутінський російський чиновник Алік Назарян.

Одне з відео у сторіз Аліка Наталія перепостила на свою сторінку і написала — «симпозіум». З антуражу виглядає, що цей «симпозі­ум» проходить в фешенебельно­му ресторані чи нічному клубі. Журналістка «ВЗ» вирішила поцікавитися у львівської міс, що вона робила у москві. Тоді дівчина переконувала, що була не у москві, а в… Амстердамі. А ві­део з москви виставила… «просто так». «Це відео моїх російських друзів», — ска­зала Наталія Болюх. І… видалила ці відео зі свого сторіз. Таки була у країні-агресорі, а згодом перебралася туди жити.

2019 року в «заяві для преси» Наталія Болюх пояснила: «Не вважаю, що володарці титулу „Міс Львів“ має бути соромно їздити до москви. Я українка. Україна єдина: від Львова до Донецька. Ми усі дружній народ».

Наталія Болюх була героїнею шоу «Насправді» російського «Першого каналу», через що на неї посипався шквал критики.

У лютому цього року Наталія Болюх опублікувала кадри з вечері подруг у компанії російського співака грузинського походження Григорія Лепса. Співак був напідпитку, розповідав анекдоти та вживав нецензурні слова… При цьому обіймав і цілував Наталію.

«Організаційний комітет соціального проєкту „Міс Львів“ заявив про позбавлення почесного титулу „Міс Львів“ „новоспечену москвичку“ Наталію Болюх, — сказала у коментарі для „ВЗ“ президентка соціального проєкту „Міс Львів“ Валерія Никифорець. — Болюх обрала сторону конфлікту: проживання у москві, колаборації з російськими брендами, участі у російських ток-шоу… Комітет „Міс Львів“ повністю поділяє емоції і занепокоєння містян і вважає, що в умовах, коли наші співвітчизники героїчно захищають нашу країну, кожен, хто вважає себе українцем повинен зайняти свою однозначну соціальну позицію. Наталія свій вибір зробила. Тепер вона не достойна титулу, який їй дістався у 2018 році. Від сьогодні Наталії Болюх заборонено будь-які офіційні і неофіційні згадування титулу організаційного комітету, самого конкурсу в усних виступах, друкованих виданнях, соціальних мережах та телевізійних трансляціях».

Наразі Наталія Болюх не відреагувала на заяву Валерії Никифорець про позбавлення її титулу. Згідно з процедурою, титул «Міс Львів-2018» переходить тодішній першій віцеміс — Наталії Оверчук.

Тим часом, пані Никифорець оголосила про новий кастинг серед львів'янок: «Міжнародний проєкт «Міс Світу» відбудеться навесні. Кастинг стартує цього тижня. Заходьте в наші соціальні мережі та заповнюйте анкету. Давайте всі разом знайдемо дівчину гідну нашого міста і титулу «Міс Львів».

Схожі новини