Передплата 2024 «Добра кухня»

У білорусі готуються прийняти 20 тисяч мобілізованих з рф

  • 29.09.2022, 10:00
  • 631

У білорусі готують місця для 20 тисяч мобілізованих із рф. Вони мають поповнити дислоковані в білорусі підрозділи зс рф. У результаті поповнення співвідношення «досвідчених» та «молодих» військових має становити 1 до 5

Для розміщення планують використати існуючі військові фонди, а також цивільні приміщення і будівлі. Для цих потреб передають склади, ангари та інші приміщення покинутих сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств. Відповідні вказівки отримали зс рб та місцеві ради.

Після збільшення штату підрозділи використовуватимуть російську військову техніку зі складів на території білорусі. Також планується посилення за рахунок техніки та озброєння, знятих зі зберігання на території рф. Брак техніки для перевезення особового складу окупаційних військ планують поповнити за рахунок мобілізації цивільних вантажних та легкових автомобілів.

Також влада рб дала вказівку правоохоронним органам сприяти представникам зс рф у мобілізації російських громадян, які нещодавно заїхали на територію країни.

Схожі новини