Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 3 по 9 жовтня

  • 03.10.2022, 08:00
  • 2 347

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. Цей тиждень — ваш час. Використовуй­те будь-яку можливість, щоб почати нову сто­рінку як в особистих стосунках, так і в бізнесі. Не прив’язуйтеся до минулого, вірте в себе і сміливо дивіть­ся в майбутнє. Ваші успіхи безпосередньо залежать від уміння проявляти креативний підхід, творчу ініціативу і оригінальність. Прислухайтеся до думки друзів, вони мо­жуть підштовхнути вас до правильного рішення. Не бу­дуйте великих, а головне — авантюрних планів. Сприят­ливі дні: 8, 9 жовтня. Несприятливі дні: 4 жовтня.

ТЕЛЕЦЬ. Найближчим часом доведеться бага­то і наполегливо працювати, що може негатив­но позначитися на подружніх стосунках. Це час кар'єрного росту і побудови стратегічних планів. Однак успіх у бізнесі зажадає від вас колосальних енергетич­них витрат і готовності жертвувати особистим життям. Але, відклавши справи, ви могли б багато чого досягти і на любовному фронті. Тиждень сприятливий для лікуван­ня зубів. Сприятливі дні: 3 жовтня. Несприятливі дні: 7 жовтня.

БЛИЗНЮКИ. Для вас настав час фарту і вико­нання раніше намічених планів. Перший тиждень жовтня — налагодження стосунків з представни­ками далекого зарубіжжя. На любовному фронті вас че­кає успіх — ви отримаєте можливість зав’язати тривалі стосунки. Це прекрасний період для надання стосункам законного статусу. Дотримуйтеся режиму харчування і дієти. Сприятливі дні: 3, 4 жовтня. Несприятливі дні: 9 жовтня.

РАК. Для Раків жовтень — місяць екстремальної напруги, повної самовіддачі і нервових потрясінь. В особистому житті чекають гострі ситуації, які лише підігріють пристрасть і дадуть собі раду в сексуаль­ній розрядці. Подружні стосунки будуть далекі від ідеаль­них, і, можливо, ви самі будете провокувати партнера по шлюбу на з’ясування стосунків. На роботі чекають про­блеми, можливий зрив контрактів. Здоров’я може похит­нутися. Сприятливі дні: 5 жовтня. Несприятливі дні: 7 жовтня.

ЛЕВ. Вас переслідуватимуть нерозуміння, відсут­ність внутрішньої гармонії і властивої вам впевне­ності у власних силах. У подружніх стосунках, як і в спілкуванні з партнерами по бізнесу, вас чекають на­пруженість і неможливість знайти консенсус. Щоб якось розрулити ситуацію, доведеться трохи вгамувати влас­ні апетити. В іншому випадку вас підстерігатимуть кон­флікти. Робочий тиждень не принесе матеріальних пло­дів. Сприятливі дні: 3, 4 жовтня. Несприятливі дні: 7 жовтня.

ДІВА. Не налаштовуйтесь на романтичне про­ведення часу і насичене особисте життя. Це час напруженої роботи і завершення раніше розпо­чатих справ, а також вибудовування партнерських сто­сунків. Варто бути особливо уважними до здоров’я: хворобі легше запобігти, ніж вилікувати. Погане самопо­чуття не дозволить вам повноцінно розслабитися і отри­мати задоволення від життя. Доведеться працювати на перспективу або в рахунок погашення боргу. Сприятли­ві дні: 6, 7 жовтня. Несприятливі дні: 9 жовтня.

ТЕРЕЗИ. Початок жовтня для вас — час кохання і відновлення стосунків. Не відмовляйте собі в ра­дості і щирих почуттях. Це кращий у році період для творчого розкриття, реалізації давно задуманих пла­нів. У любовних і подружніх стосунках вас чекають удача та підтримка з боку партнера. Час задуматися про підви­щення зарплати. Бережіть серце. Утримайтеся від галас­ливих компаній. Сприятливі дні: 8, 9 жовтня. Несприят­ливі дні: 4 жовтня.

СКОРПІОН. Приділіть час літнім батькам, поста­райтеся вирішити їхні проблеми. Для любові і ро­мантичних стосунків сприятливіші останні дні тиж­ня, зокрема неділя. У цей час вам не варто що-небудь міняти, навіть якщо ви втомилися від ситуації, що скла­лася. Тиждень сприятливий для операцій з нерухомістю і для великих придбань. Сприятливі дні: 9 жовтня. Не­сприятливі дні: 7 жовтня.

СТРІЛЕЦЬ. Щоб зловити фортуну, вам потріб­но бути в постійному русі. Це стосується стосун­ків з протилежною статтю. Наприкінці тижня ви­паде ряд перспективних можливостей, використовуючи які, досягнете успіхів на любовному фронті. Уникайте поїздок у громадському транспорті. Сприятливі дні: 3, 4 жовтня. Несприятливі дні: 9 жовтня.

КОЗЕРІГ. Не забудьте про своїх близьких і коха­них, порадуйте їх подарунками. Цього тижня вам доведеться займатися вирішенням насущних ма­теріальних питань, і ви досягнете успіху 6 і 7 жовтня. Для любові і вирішення всіх питань особистого характеру більше підійдуть п’ятниця і субота. Жінки можуть розра­ховувати на подарунки, компліменти і знаки уваги. Непо­ганий час для того, щоб відвідати дієтолога і застосува­ти його поради на практиці. Сприятливі дні: 6, 7 жовтня. Несприятливі дні: 4 жовтня.

ВОДОЛІЙ. Ініціатива і наполегливість — ключ до успіху. Зараз можете розраховувати на вза­ємність. Прислухайтеся до думки друзів, але приймайте рішення на підставі власних висно­вків. Сприятливий час для зустрічей і знайомств, по­чатку нового витка у вашому житті. Саме час поверну­тися до роботи, почати якийсь перспективний проєкт. Сприятливі дні: 3, 8, 9 жовтня. Несприятливі дні: 7 жовтня.

РИБИ. Краще лягти на дно, мінімізувати спілкуван­ня і активність на особистому фронті - все одно ні­чого путнього з цього не вийде. Сексуальне життя може виявитися джерелом проблем. Присвятіть цей час психоаналізу і філософії, читанню і вирішенню нагальних питань. Звертайте увагу на сни, знаки і прикмети. Особис­те життя почне налагоджуватися через декілька тижнів. Зараз можете допуститися серйозної помилки. Сприят­ливі дні: 5, 6 жовтня. Несприятливі дні: 9 жовтня.

Схожі новини