Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Картка дрогобичанина»: у місті хочуть розширити програму

  • 21.09.2022, 13:00
  • 846

Власники матимуть змогу отримувати знижку на послуги чи товари

Картка дрогобичанина. Фото Дрогобицької міської ради
Картка дрогобичанина. Фото Дрогобицької міської ради

У Дрогобицькій міській раді працюють над розгортанням проєкту. До соціальної програми планують залучити бізнес та комунальні заклади міста. При розрахунку «Карткою дрогобичанина», власники матимуть змогу отримувати знижку на ті чи інші послуги, товари чи продукцію.

«Соціальний проєкт «Картка дрогобичанина» має позитивну динаміку. До прикладу, нам вдалося розв’язати питання пільгового проїзду у громадському транспорті. Зараз наші фахівці працюють над залученням бізнесу до цього процесу. Впевнений, що від розгортання проєкту вигоду отримують не лише мешканці, а й бізнес. Ми завжди наголошуємо, що будь-який розвиток починається з партнерства громади, бізнесу та влади. В у мовах сьогодення важлива підтримка та промоція як місцевого, так і релокованого бізнесу, а особливого тих, хто долучається до соціальних ініціатив, — прокоментував заступник міського голови Володимир Коцюба.

У міськраді роздумують як регламентувати партнерську участь бізнесу та комунальних установ у проєкті.

Довідка

«Картка дрогобичанина» — соціальний проєкт, який функціонує у громаді з 2020 року. Станом на сьогодні, завдяки цьому проєкту, вдалося забезпечити пільговий проїзд мешканцям соціальних категорій у громадському транспорті, а перевізникам — посилити контроль за обігом коштів.

Отримати «Картку дрогобичанина» мешканці громади можуть у відділеннях Ощадбанку, який є партнером проєкту. Наразі мешканці, які володіють «Карткою Дрогобичанина» отримують знижку за проїзд у громадському транспорті. Станом на сьогодні понад 4000 мешканців громади є власниками таких карток.

Схожі новини