Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 26 вересня по 2 жовтня

  • 26.09.2022, 07:00
  • 1 454

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

У вашому житті почнеться біла смуга. Позна­йомитеся з дуже цікавими людьми, можливо, отримаєте довгоочікуване підвищення на роботі. Голо­вне, не підганяйте події! Намагайтеся бути м’якшими у спілкуванні з дітьми. Вони переживають непростий пе­ріод, і їм потрібна ваша участь, а не критика.

ТЕЛЕЦЬ

Завжди теплі стосунки з колегами в най­ближчі два дні можуть зіпсуватися. Перший крок до примирення повинні зробити ви. Будьте обе­режні у фінансових операціях. Зараз не рекомендуєть­ся здійснювати операції купівлі-продажу. Взагалі, гро­ші наразі краще збирати, а не витрачати.

БЛИЗНЮКИ

Перед близькими людьми постанете у но­вому світлі. Вас важко буде впізнати — завжди теплу і привітну особу. Надлишок агресії ком­пенсуйте активним відпочинком. Початок тижня може ознаменуватися приємною зустріччю з друзями, з якими ви давно не бачилися.

РАК

Вам доведеться швидко приймати рішен­ня. Часу на роздуми не буде. Прислухайтеся до свого серця. Вільним Ракам бажано терміново онови­ти гардероб. Десь поблизу ходить ваша доля, і ви по­винні виглядати неперевершено.

ЛЕВ

Поринете у своє особисте життя. Не буде­те помічати нічого навколо, забудете про дру­зів, відсунете на другий план робочі завдання. Гар­ний настрій спонукає вас на нові ідеї. Можливо, ви нарешті дозрієте, щоб зробити хобі справою всього життя.

ДІВА

Якщо раніше начальство у вас не вірило, то зараз у боса є шанс змінити свою думку. Ви бу­дете на висоті! Навіть самі здивуєтеся зі своєї працез­датності і розуму! Зате друзі вас можуть критикувати. Не треба злитися на них, пропустіть усе повз вуха.

ТЕРЕЗИ

На вас чекає невеликий перепочинок піс­ля тривалої роботи. Пристрасті в особисто­му житті і на роботі стихнуть, ви зможете гарно від­почити. На вівторок і четвер призначайте важливі зустрічі, співбесіди, наради. Є шанс, що у вас все вийде.

СКОРПІОН

У вашому житті все буде настільки добре, що ви захочете розповісти про це всьому світу. Од­нак не треба ділитися подробицями з усіма. Цей тиж­день бажано провести тільки з близькими людьми. Від спілкування з ними ви зарядитесь позитивною енер­гією.

СТРІЛЕЦЬ

Протягом найближчих двох днів вам слід бути напоготові, адже в будь-який момент мо­жете потрапити у незручну ситуацію. Особливо не­безпечним виявиться 29 вересня. На початку жовтня настане сприятливий період, який обіцяє вам багато приємних і корисних знайомств.

КОЗЕРІГ

Жага пригод змусить вас щось змінити у своєму житті. Може, ви підете у відпустку, а може, зміните місце проживання. У вас буде спокуса сісти на дієту. Не робіть цього! Зайву вагу скинути буде складно. Окрім того, нашкодите здоров’ю.

ВОДОЛІЙ

Вам важливо прислухатися до власного тіла. За появи будь-яких симптомів або тривожних дзвіночків звертайтеся до лікаря. У вашому оточенні можуть з’явитися люди, які шукають вигоду і ставлять­ся до вас нещиро. Намагайтеся уважно придивлятися до всіх нових знайомих.

РИБИ

Одружених Риб доля буде випробовувати на міцність. У стосунках з коханою людиною може настати криза. Важлива дата — 28 вересня. Цього дня все вирішиться. Дачникам зірки радять вибратися на присадибні ділянки. Хто не зібрав врожаю — саме час усе завершити. І трохи відпочити на свіжому повітрі.

Схожі новини