Передплата 2024 «Добрий господар»

У російській Думі занепокоєні «спецоперацією»

  • 13.09.2022, 17:18
  • 841

У москві на першому засіданні Держдуми рф 13 вересня депутати говорили про «не найкращу для росії ситуацію» на фронтах. Очільник російських комуністів Геннадій Зюганов заявив, що так звана «спецоперація» переросла у війну

«У такій складній і непростій обстановці ми ще сесію в Думі не відкривали», — сказав лідер КПРФ Геннадий Зюганов, який першим серед керівників фракцій виступив на відкритті сесії.

Він додав, що ці два місяці корінним чином змінили ситуацію, у тому числі і на фронті.

«Військово-політична операція проти нацистів, фашистів в Україні переросла у повноцінну війну, яку оголосили нам американці, натовці й об'єднана Європа», — заявив Зюганов.

Він висловив обурення, що навіть Німеччина переглянула свою політику щодо постачання зброї і нині підтримує Україну сучасним озброєнням.

«Спецоперацію ви можете припинити, війну ви не можете припинити. Навіть якщо вам захочеться, вам доведеться йти до кінця», — заявив Зюганов.

Лідер «Справедливої ​​росії — За правду» Сергій Миронов також визнав, що на фронтах складається не найкраща військово-оперативна ситуація. Він сказав про це, критикуючи салют у Москві на честь дня міста.

«Люди наші не повинні панікувати, не повинні боятися, але, мабуть, не місце та не час плясати і танцювати, коли наші брати, наші воїни гинуть там, і коли не найкраща військово-оперативна ситуація складається на фронтах. Я це, як ви розумієте, м’яко сказав», — сказав Миронов.

Схожі новини