Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 19 по 25 вересня 2022 року

  • 19.09.2022, 07:00
  • 3 035

Гороскоп на тиждень

Овен

Овнам рекомендується зайнятися домашніми справами, скерувати енергію на вирішення сімейних питань. Можна розпочати ремонтні роботи або придбати корисні речі для дому. У любові або питаннях, що стосуються дітей, цього тижня можливі прикрощі. Намагайтеся не робити занадто різких вчинків і не нав’язуйте свою думку коханій людині.

Телець

Тельцям цього тижня доведеться здійснити ряд короткотермінових поїздок. У цілому вони обіцяють бути вдалими. Тиждень сприятливий для інтелектуальної активності, проходження курсів і навчання, пов’язаних і з роботою, і для власного задоволення. Засвоїти новий матеріал зараз буде значно простіше, ніж зазвичай.

Близнюки

Близнюкам цього тижня бажано зосередити увагу на фінансових справах. Тиждень сприятливий для покупки і продажу нерухомості, придбання речей для дому та сім'ї. У взаємовідносинах з партнерами можуть бути складності. Це стосується як ділових, так і особистих зв’язків. Ймовірні суперечки, в тому числі з родичами і сусідами.

Рак

Раки зможуть заявити про себе, привернути увагу до своєї персони. У цей час будуть добре вдаватися організаційні справи, більшість з яких вирішуватимуться завдяки контактам і зв’язкам. У питаннях роботи і взаємодії з колегами можливі різкі, кардинальні зміни. Також великий ризик травм і перевтоми. Намагайтеся дотримуватися помірності у фізичних навантаженнях.

Лев

З хвороб вам найбільше загрожують ті, що походять від алергії, тому краще бережіть дихальну систему, не забувайте про профілактику і загартування. Захворювання можуть бути пов’язані і з перенапруженням, і перевтомою. Ці причини можуть призводити до травм і головного болю.

Діва

Більш пристойні доходи в основному будуть приходити до тих, хто проявляє творчість у своїй роботі, навіть якщо вона не пов’язана з мистецтвом. Успіхи можуть бути в рекламі, сфері розваг, педагогіці. Збільшується ймовірність отримання виграшів, призів, подарунків та набуття вигідних зв’язків. З речей краще купувати те, що робить ваше життя красивішим і світлішим: предмети мистецтва, освітлювальні прилади.

Терези

Хтось цього тижня відчує приплив сил і навіть їх надлишок, а у когось можлива млявість, загальмованість. Збільшено ризик набуття зайвої ваги. Подбайте про відпочинок. На нього заслуговуєте. Навіть якщо не вдається відпочити на морському узбережжі у теплих країнах, організуйте собі поїздку на кілька днів у гори. Або хоча б у найближчий ліс.

Скорпіон

Не дуже сприятливий для вас тиждень, енергія поступово вичерпується. Приховані вразливості організму можуть проявитися знову. Безпричинна дратівливість або печаль, почуття самотності, посилення тяги до шкідливих звичок може свідчити не про якісь життєві проблеми, а саме про проблеми зі здоров’ям. Організм вичерпав ресурси і просить відпочинку. Знайдіть час і виберіться на природу — у гори, або хоча б до парку.

Стрілець

Контрастний тиждень, можливі коливання енергетики. Може відкритися доступ до внутрішніх резервів, відчуєте оновлення сил. Хоча в будь-якому випадку сили потрібно витрачати економно, уникати непотрібних хвилювань і шкідливих звичок. Значної шкоди цього тижня завдасть куріння. У вас сильніше може проявитися схильність до надмірностей у харчуванні, любов до солодкого.

Козеріг

У фінансових справах краще сподіватися на себе. Чужі поради, що стосуються грошових і майнових питань, можуть виявитися марними або навіть шкідливими, що призведе до проблем і конфліктів. Практична допомога з боку малоймовірна, і можливо, ваші партнери можуть стати вашими конкурентами.

Водолій

Тиждень сприятливіший для доходів від роботи на дому, сімейного бізнесу, ніж від роботи за наймом. Є ймовірність конфліктів з товаришами по службі, начальством, не виключені вони і з підлеглими, найнятими працівниками. Але якщо врегулювати конфлікти вчасно, справи підуть успішно. Найбільші фінансові труднощі можуть бути пов’язані із зайвою щедрістю або неуважністю.

Риби

Тиждень не буде сприятливим для важкої праці. Добре, якщо ваша робота схожа на розвагу. Чим більше радує, тим більше зможете заробити. При цьому варто побоюватися азартних ігор і фінансових авантюр, удача не буде на вашому боці. Якщо маєте талант до мистецтва або рукоділля, ваше хобі теж може принести дохід. Перша половина тижня сприятлива для покупок, особливо одягу, освітлювальних приладів, дзеркал.

Схожі новини