Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 12 по 18 вересня

  • 12.09.2022, 07:00
  • 2 472

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. Проявляйте самостійність і незалежність. У середині тижня відмовтеся від великих покупок. У п’ятницю можливе романтичне знайомство. Суботу і неділю присвятіть домашнім справам, прибиранню. А вечір проведіть у родинному колі.

Сприятливі дні: 17, 18 вересня. Несприятливі дні: 16 вересня.

ТЕЛЕЦЬ. Відчуватимете невпевненість у собі на початку тижня — не турбуйтеся, зараз бажано усамітнитися. Незабаром до вас повернуться сили і бажання звернути гори. У неділю обов’язково зустріньтеся з родичами.

Сприятливі дні: 13, 14 вересня. Несприятливі дні: 18 вересня.

БЛИЗНЮКИ. Тиждень почнеться зі сюрпризів, будьте готові до змін. Зі середи будьте обережні і мудрі, особливо з’ясовуючи стосунки в родині. Вихідні - чудовий час для спілкування і поїздок. У неділю займіться покупками для власної оселі.

Сприятливі дні: 12, 13 вересня. Несприятливі дні: 14 вересня.

РАК. Не зупиняйтеся на досягнутому — намагайтеся постійно йти вперед. На вас чекають великі зміни у житті. У середині тижня вам повернуть забутий борг. У п’ятницю довіртеся інтуїції у вирішенні сімейних проблем. У неділю займіться оформленням власного житла.

Сприятливі дні: 12, 15 вересня. Несприятливі дні: 13 вересня.

ЛЕВ. Приступайте до реалізації найзухваліших планів. Проявіть рішучість, бо якщо забаритеся, не встигнете здійснити того, що задумали. Водночас необхідно реагувати на настрій оточення. У неділю бажано не виходити на люди. Краще побудьте вдома і розберіться зі своїми бажаннями.

Сприятливі дні: 13, 17 вересня. Несприятливі дні: 18 вересня.

ДІВА. Намагайтеся реально оцінювати свої можливості, чітко розставте пріоритети. Основний час доведеться присвятити роботі, але вільні вечори намагайтеся проводити зі сім'єю. А ось у неділю запросіть у гості друзів.

Сприятливі дні: 13, 15 вересня. Несприятливі дні: 17 вересня.

ТЕРЕЗИ. Прислухайтеся до порад рідних, вони допоможуть уникнути сварок з чоловіком. Зараз чудовий час для занять спортом, можна сісти на дієту. У п’ятницю приготуйтеся до додаткових витрат. У неділю більше довіряйте інтуїції.

Сприятливі дні: 15, 17 вересня. Несприятливі дні: 14 вересня.

СКОРПІОН. Щоб домогтися свого, доведеться старанно працювати. Будьте активнішими, і удача не змусить на себе чекати. Чим більше сил витратите зараз, тим відчутнішою буде віддача. Наприкінці тижня, щоб уникнути конфліктів у сім'ї, особливо стежте за своїми словами.

Сприятливі дні: 13, 17 вересня. Несприятливі дні: 12 вересня.

СТРІЛЕЦЬ. Вами заволодіє любов. Але незабаром почуття зроблять вас залежними від предмета пристрасті. Постарайтеся не піддаватися цьому. У середині тижня навалиться багато роботи. Але сил буде достатньо, щоб усе зробити з легкістю і у потрібний вам термін.

Сприятливі дні: 12, 16 вересня. Несприятливі дні: 18 вересня.

КОЗЕРІГ. Робота зажадає великих душевних витрат. Не забувайте про себе — у середині тижня порадуйте себе приємними покупками. А у вихідні доведеться впритул зайнятися сімейними питаннями — більше спілкуйтеся з дітьми, відвідайте батьків.

Сприятливі дні: 17, 18 вересня. Несприятливі дні: 16 вересня.

ВОДОЛІЙ. Сміливо реалізуйте на роботі свій творчий потенціал — вас неодмінно оцінять. Під час фінансових труднощів шукайте підтримки у батьків, навіть якщо раніше на неї не розраховували. Наприкінці тижня прекрасний час для романтичного знайомства.

Сприятливі дні: 13, 16 вересня. Несприятливі дні: 14 вересня.

РИБИ. Вірте в себе! Будьте активні і завзяті. Робіть все, добре обґрунтувавши і обміркувавши, не намагайтеся отримати все зараз і відразу. Рідні допоможуть відновити душевний спокій. У поїздки без великої потреби не вирушайте, а у вихідні краще побудьте вдома.

Сприятливі дні: 14, 18 вересня. Несприятливі дні: 17 вересня.

Схожі новини