Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Якщо святкувати — то з собаками!

Найзірковіший нині український футболіст, гравець лондонського «Арсенала» Олександр Зінченко, разом з дружиною Владою Седан відзначили першу річницю народження донечки Єви. Учасниками цього святкування стали домашні улюбленці пари — французькі бульдоги Міа та Луї

Радість від дня народження донечки Олександра Зінченка розділили його домашні улюбленці — французькі бульдоги Міа та Луї.
Радість від дня народження донечки Олександра Зінченка розділили його домашні улюбленці — французькі бульдоги Міа та Луї.

Цих симпатяг Сашко подарував своїй коханій на день народження. Відтоді парочка гавкунів постійно присутня в їхньому житті. Разом бешкетують вдома, разом їздять на море і гуляють у парках. Разом відзначали чемпіонство «Манчестер Сіті», за який донедавна виступав Зіна. «Французи» підіймали настрій футболістові, і коли він через коронавірус перебував на карантині. Час в ізоляції Зінченко перетворив на позитивне шоу: займався на тренажерах, взявши під руки Міа та Луї. І коли брав до рук м’яча чи порався на кухні, компанію йому теж складали собаки.

До слова, домашні трапези теж відбуваються за участі бульдогів. Вони на спеціальних кріслах сидять за спільним столом навпроти Сашка і Влади. Господарі дозволяють їм навіть те, що у пристойному товаристві ніхто не робить: кладуть руки… перепрошуємо, лапи на стіл.

Схожі новини