Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові зустріли команду спортсменів, яка представляла Україну на Іграх воїнів у США

  • 01.09.2022, 17:55
  • 816

Сьогодні у Львові збірну України, яка представляла нашу країну на змаганнях Warrior Games у США. Спортсмени здобули 93 медалі

Фото: Роман Балук
Фото: Роман Балук

Про це повідомила Львівська міська рада.

«Україна вперше брала участь в таких змаганнях і здобула неймовірні результати. Загалом наша команда складається зі 40 спортсменів, але до США їздило лише 32, бо, на жаль, ми маємо втрати серед членів команди. Попри всі ці випробування, через які проходить зараз наша країна, наші поранені воїни, ветерани пройшли дуже важкий шлях і взяли участь у Warrior Games», — розповіла міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Міністерка вручила спортсменам почесні нагороди та подякувала за здобутки.

Однією з учасниць змагань стала парамедикиня Юлія Паєвська (позивний «Тайра») з Маріуполя, яка перебувала в полоні, а потім знайшла в собі сили представляти Україну у Warrior Games.

На Іграх воїнів Львівщину у різних видах спорту представляють Сергій Калитюк, Віктор Легкодух, Ігор Галушка, Дмитро Афанасьєв та Олександр Заставський. Зокрема військовий Сергій Калитюк виборов 2 «золота», 1 «срібло» і 1 «бронзу». Після повернення із США хлопець має на меті пропагувати спорт серед ветеранів війни.

Схожі новини