Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 5 по 11 вересня

  • 05.09.2022, 10:00
  • 1 475

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. Непроста ситуація може скласти­ся на роботі, де у вас з’явиться недобро­зичливець. Дайте йому зрозуміти, що не дозволите себе ображати, а на всі його шпиль­ки реагуйте спокійно. Скоро він (вона) сам віді­йде. А вашій працездатності будуть заздрити всі навколо.

ТЕЛЕЦЬ. Нелегкі дні очікують на Тельців най­ближчим часом. Можуть виникнути непоро­зуміння в сім'ї, незрозумілі образи. Саме час для того, щоб скористатися своєю мудрістю, — іноді промовчати, у чомусь поступитися. Забути про про­блеми допоможе вечір, проведений з друзями. Вони зможуть дати добру пораду.

БЛИЗНЮКИ. Близнюки цього тижня змо­жуть реалізувати себе і в сімейних справах, і в кар'єрі, а головне — розкрити свої здібнос­ті. У п’ятницю та суботу намагайтеся уникати конфліктів — вони можуть мати далекосяжні наслідки. Приділяйте якомога більше уваги своїй родині.

РАК. Цього тижня будете намагатися потра­пити у саму гущу подій і бути у всьому перши­ми. Однак не переборщіть з натиском — є ри­зик припуститися помилки. Не «бийте себе у груди» і не доводьте, що ви тут головний (головна). Обережні­ше ставтеся до їжі: жодних фастфудів. Тільки домаш­ня кухня!

ЛЕВ. Найбільше цього тижня вас турбува­тимуть діти. У кожній із сфер їхнього жит­тя можуть виникнути проблеми, тому не роз­слабляйтеся. Зайвий раз поцікавтеся, як справи, запропонуйте свою пораду чи допомогу. Чимало справ чекає на вас і на дачі. Постарайтеся в найближ­чі вихідні зробити хоча б частину з них.

ДІВА. Цей період захочеться провести на са­моті, далеко від друзів і знайомих. У стосун­ках з дітьми уникайте моралізаторства. Кра­щими помічниками у вирішенні будь-яких питань, пов’язаних з молодшим поколінням, будуть турбота, ласка і увага.

ТЕРЕЗИ. Тиждень спокійний, як у професійно­му сенсі, так і у домашніх справах. Влаштуйте суботник вдома: викиньте все зайве, проведіть генеральне прибирання у помешканні. Ваші рідні за­хочуть вам допомогти. Але не забувайте, що все тре­ба робити в міру. Не перепрацьовуйте!

СКОРПІОН. Справи складатимуться з кожним днем все краще і краще. В оточення ваш успіх стане предметом для обговорення: ви можете відчути заздрість з їхнього боку. Своїми планами і на­мірами на найближчий час ні з ким не діліться. Приді­літь увагу дітям. Бажано вибратися на відпочинок — ви його заслужили. Плануйте поїздку на море, в гори або у подорож в інше місто чи країну.

СТРІЛЕЦЬ. Домашнім справам будуть при­свячені всі ваші вихідні і вечори будніх днів протягом усього тижня. Зате встигнете за­вершити чимало справ, до яких раніше не доходили руки. Не забувайте і про відпочинок. Можна запро­понувати родині вибратися на природу, на озеро чи в гори, поки ще тепло, або влаштувати вечір при свіч­ках не лише з коханою людиною, а й з друзями.

КОЗЕРІГ. Творчий настрій супроводжуватиме вас у всіх починаннях. Друзі і рідні оцінять ваш креативний підхід до вирішення завдань. Мо­жуть виникнути проблеми у стосунках з вашою поло­винкою. Дайте їй трохи часу для відпочинку. Вихідні присвятіть зустрічам з друзями. Спілкування допомо­же відновити сили.

ВОДОЛІЙ. У стосунках з колегами можуть ви­никнути невеликі труднощі. Намагайтеся не по­свячувати їх у свої таємниці, щоб уникнути плі­ток у майбутньому. Якщо на цей тиждень у вас була запланована поїздка, її краще відкласти на деякий час. Зверніть увагу на здоров’я: організм може дати збій.

РИБИ. Не переживайте цього тижня через про­блеми, які можуть виникнути на роботі. Навіть якщо самі з ними не впораєтеся, на допомо­гу прийдуть чуйні колеги. У сімейному житті все буде гладко, от тільки батьки нагадають про те, що останнім часом ви приділяли їм занадто мало часу і уваги.

Схожі новини