Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ЄС і НАТО — це майбутнє України

  • 27.08.2022, 12:05
  • 869

Петро Порошенко в інтерв'ю на «5 каналі» наголосив, що майбутнє України — це повноправне членство в ЄС і НАТО

Фото із сайту Європейської Солідарності
Фото із сайту Європейської Солідарності

Він зазначив, що український народ неможливо ні залякати, ні знищити.

«Життя вже ніколи не буде таким, як до початку війни. Життя вже ніколи не буде таким, як до 24 лютого. Тому що у нас не півроку війни, у нас 8,5 років війни. За ці 8,5 років Україна змінилася кардинально», — констатує Порошенко.

«Якщо ви мене спитаєте, якою буде Україна, я можу твердо сказати, що Україна буде європейська. Українці, які вже довели світові, що вони — нація, для якої дух свободи і демократії не є порожнім звуком, точно цього доб’ються, зроблять дива, здивують світ», — наголосив п’ятий Президент.

«Українці вже звикли дивувати світ з 14-го року. Тому що будівництво держави насправді, справжньої української європейської держави почалося 14-го року», — вважає Порошенко.

«Так от якою буде Україна? Україна буде європейською державою, Україна буде членом НАТО, Україна буде відповідальною державою, але для цього нам треба пройти величезні випробування», — зауважив Петро Порошенко.

«Ми нічого не боїмося. І українців вже не налякаєш. Ніщо не здатне зламати нашу волю. Вже 3,5 тисячі крилатих ракет сюди прилітало, і 60 тисяч артилерійських пострілів на день руйнує Україну. Нічого росіян і путіна не врятує. Нічого не з6ищить Україну», — говорить Порошенко. Він також закликав об'єднати усі зусилля та ресурси заради перемоги і підтримки ЗСУ.

«У нас є один пріоритет- перемога, контрнаступ, всі зусилля Збройним Силам, які були створені - не відновлені, а створені зусиллями українського народу. Перший пріоритет- боєприпаси для артилерії, все що можемо, ні про що інше не думайте», — закликав він.

Схожі новини