Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 29 серпня по 5 вересня

  • 29.08.2022, 07:00
  • 1 740

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. У ділових партнерів можуть виникнути до вас запитання, які варто задавати не вам. Та й начальник, складається враження, постійно встає з лівої ноги. А винним у всьому чомусь вважають саме вас. Не переживайте — і це теж мине. До четвер­га відчуєте приплив енергії і завдяки практичності змо­жете грамотно розподіляти свої сили і засоби. 2 і 3 ве­ресня не варто ризикувати з фінансовими операціями.

ТЕЛЕЦЬ. Зараз у вас найбільш хвороботвор­ний період. Ваш організм ослаблений, і тому до вас будуть постійно чіплятися то віруси, то застуди. Але не сумуйте: традиційні методи лікування легко допоможуть впоратися з недугами — і ви знову будете в строю. У першій декаді вересня фортуна на боці Тельців. У вашому оточенні можуть плестися ін­триги, але ніщо не завадить вам здійснити свої плани. Ймовірні випробування в особистому житті, але, улад­навши всі розбіжності, зможете вивести стосунки на новий рівень.

БЛИЗНЮКИ. Для вас це активний період: ви настільки сповнені сил і енергії, що сезонні за­студи та інші болячки від вас просто відлітають. Початок вересня — не найкращий місяць для кар'єри і бізнесу. У вівторок і середу доведеться займатися юри­дичними проблемами, пов’язаними зі сім'єю, нерухо­містю. Крім того, ймовірні труднощі на роботі. Після 5 числа стане легше: отримаєте доступ до важливої ін­формації, з’являться партнери, готові запросити вас у свої проєкти.

РАК. Перший тиждень вересня для більшості представників знака складеться не зовсім вда­ло: багато планів доведеться відкласти і більше займатися рутиною, ніж перспективними проєктами. Серйозніше ставтеся до своїх обов’язків, не бійте­ся відповідальності - тоді зможете зміцнити стосунки з колегами і діловими партнерами. У вас прокинеться глибока любов і прихильність до своїх близьких. Ви бу­дете дуже турботливі, уважні і ніжні стосовно них. І рід­ні, перейнявшись цим, відповідатимуть вам такою ж любов’ю.

ЛЕВ. З перших днів місяця життя Левів стане кращим. Буде простіше рухатися до мети, до­магатися визнання і успіху. Більшість Левів ак­тивно втілюватимуть у життя свої плани і добре заро­блятимуть. Розташування планет цього тижня може зробити вас роздратованими через будь-яку дрібни­цю, змусити перейматися побутовими і сімейними проблемами. Швидше за все, вам не захочеться при­свячувати багато часу веденню домашнього господар­ства.

ДІВА. У центрі вашої уваги будуть домашні турботи і сімейні справи, пов’язані з родича­ми або дітьми. Незважаючи на те, що ви були б раді усунутися від участі у цих клопотах і відпочити, без вас ніяк не вийде вирішити питання. Намагайте­ся контролювати емоції, проявляйте дипломатичність і терпіння — тоді зможете уникнути непотрібних конфлік­тів.

ТЕРЕЗИ. У перші дні вересня зірки до вас при­хильні. У вас з’явиться шанс зміцнити життє­ві позиції, завоювати авторитет. Уже на початку місяця в кар'єрі намітяться позитивні зміни. Але будьте напоготові: далеко не всім до душі ваша пози­ція. Планети можуть підштовхнути вас до великих ви­трат. А якщо вам вже довелося витратити чимало гро­шей на відпочинок і подарунки, то в цей період будете змушені сильно економити. Накопичити та примножи­ти фінанси цього тижня явно не вийде.

СКОРПІОН. Скорпіони насолоджуються спіл­куванням, сімейною гармонією, незважаю­чи на те, що справи явно гальмують. Зараз головне — спокій, відпочинок, турбота про власне здоров’я. Зірки викличуть до життя ніжні почуття — цей тиждень обіцяє бути романтичним і приємним в усіх відношеннях. На вас чекають залицяння осіб протилежної статі, побачення і море незабутніх вра­жень. Ви будете купатися в компліментах і насоло­джуватися життям.

СТРІЛЕЦЬ. Стрільці в перші дні вересня по­чуваються цілком упевнено. Є шанс зміцни­ти свої позиції на службі, досягти гармонії у стосунках. Вересень загалом стане для вас цікавим і позитивним періодом, насамперед, це стосується розвитку любовних і зміцнення сімейних стосунків. За­вдяки аспекту планет будете особливо уважні до сво­го здоров’я. Вас не доведеться змушувати ходити по лікарях — ви зараз і самі, без зайвих нагадувань, готові пройти профілактичний огляд.

КОЗЕРІГ. Перші дні вересня можуть стати ча­сом особистісної трансформації, коли дове­деться багато чого переосмислити, зрозуміти. Більшість представників знака вибере самотність або ж компанію найближчих людей. Можете на деякий час потрапити під чужий вплив — наприклад, когось зі сво­їх друзів. Усі прекрасно усвідомлюють, що вам просто лінь докладати якихось зусиль для того, щоб чинити опір умовлянням, тому ви погодитеся на участь в авантюрах.

ВОДОЛІЙ. Стежте за здоров’ям: сили за­кінчуються, та й події, що відбуваються цьо­го тижня, не кращим чином позначаються на вашому самопочутті і душевному стані. У професій­ній сфері навряд чи варто розраховувати на великий успіх. Швидше за все, будете брати активну участь у житті колег і всього колективу. Втім, це теж дуже важливо і цінно.

РИБИ. Для Риб настає сприятливий період, коли зросте ваш енергетичний потенціал, під­вищиться творча активність, з’являться чудові ідеї, перспективні плани на майбутнє. Проблеми дру­зів можуть здатися дріб'язковими — до того моменту, поки вам самим не доведеться зануритися в усі ці про­блеми. Але зараз ви не відчуваєте в собі достатньо сил для того, щоб підтримувати ще й близьких. Тоді просто покажіть, що ви поруч.

Схожі новини