Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Дрони на день народження

  • 21.08.2022, 11:09
  • 900

Ось такий подарунок забажав отримати директор Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко

За доброю традицією 20 серпня у день свого народження Юрій Федечко разом з янголятами свого фонду організовує благодійний захід, свято для інших. Цьогорічний захід мав амбітну мету — зібрати кошти на дрони, які так потрібні нашим захисникам у цей воєнний час.

У центрі Довженка було людно. На площі можна було почастуватися солодощами, кавою, морозивом. Діти малювали листівки для наших захисників, брали участь у майстер-класах з виготовлення патріотичних сувенірів. Організацію заходу майстерно курували волонтери фонду. Найважливішим був виступ ТанцТеатру «Життя» з унікальною програмою РЕМІНІСЦЕНЦІІ. UA та зворушливі пісні Ірини Долі.

Перед очима глядачів промайнула тисячолітня історія України. Артисти за допомогою відеоінсталяцій, танцю, перформенсів, музики та слова відтворювали нищення та фальшування української державності московською імперією. Ведучим свята був відомий львівський журналіст Остап Дроздов.

Кожний тримає свій фронт. Військові захищають Україну зі зброєю у руках, культурний фронт руйнує міфи «большой русской культури», а благодійники організовують різноманітні заходи та збирають кошти, щоб допомогти нашим захисникам.

До речі, за попередніми підрахунками коштів має вистачити на три дрони. Зібрали 352 361 грн!!!

Схожі новини