Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 22 по 28 серпня

  • 22.08.2022, 07:00
  • 2 200

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. Цього тижня у вас з’явиться під­робіток — не женіться за грошима і ре­тельно все обміркуйте. На любовному фронті все складатиметься чудово. Справи сі­мейні теж йдуть непогано, адже побутові про­блеми відійшли на задній план. Родичі стали добрими, лагідними і слухняними.

ТЕЛЕЦЬ. Не чекайте з моря погоди, а швидше втілюйте плани у життя. Ділові партнери в останній зимовий тиждень налаштовані на спілкування. Керівник боїться, що втечете до конкурентів, і намагається вас задобрити. Скористайтеся прихильністю шефа і випросіть у нього зайвий вихідний — домочад­ці втішаться. Ваша половинка теж задоволена і щаслива — відключайте телефон і насолоджуй­теся родинним затишком.

БЛИЗНЮКИ. У професійній сфері цьо­го тижня можливі зміни — начальник мріє про кадрові перестановки. Не бій­теся нічого: якщо вже й посунуть, то тільки на сходинку вище. На неодружених Близнюків че­кають нові романтичні знайомства. Одруже­ні цього тижня переживатимуть серйозні кон­флікти вдома.

РАК. Цей тиждень подарує сюрпризи у фінансовій сфері - в олігархи наразі вам заскоро, але кілька серйозних покупок зможе­те собі дозволити. На роботі на вас чекає пре­мія або підвищення зарплати. У сфері любов­них стосунків прислухайтеся до своєї інтуїції.

ЛЕВ. Вміння знаходити компроміс цього тиж­ня вам стане у пригоді. Поступайте­ся, але міру знайте — деякі ваші друзі роблять все для того, аби сісти вам на шию. Діліться планами, рекламуйте свої зді­бності. І вже цього тижня знайдете кілька ви­гідних контактів. Приділяйте більше уваги своїй половинці і домочадцям. З тими, що посвари­лися, треба помиритися.

ДІВА. У фінансовій ситуації по-зимовому холодно і незатишно — ймовірні і авантюри, і ризиковані угоди. Але від витрат бажано утриматися. У сфері особистих стосунків знадобляться дипломатичні здібнос­ті. Якщо зумієте на вихідні організувати виїзд у гори або до родичів за місто, скандалів уникне­те.

ТЕРЕЗИ. Фінансова сфера цього тиж­ня порадує приємними змінами — чекай­те вигідних підробітків. Але від сумнівних угод бажано утриматися. Частіше прислухай­теся до своєї інтуїції - внутрішній голос підкаже правильне рішення. Домочадці мріють про шо­пінг, тож після вихідних вирушайте за покупками.

СКОРПІОН. Цього тижня на вас чекає багато цікавих угод — будьте напогото­ві і прислухайтеся до розмов в колекти­ві, щоб не пропустити цінної інформації. Цього тижня бажано не відмовлятися від відряджень — в поїздках на вас чекає маса знайомств. На лю­бовному небосхилі лише одна хмара, але вона досить сердита — обранець (обраниця) пере­твориться на ревнивця Мавра.

СТРІЛЕЦЬ. Цього тижня Стрільці ста­нуть улюбленцями Фортуни. Поділіться секретами успіху з колегами і заспокой­те свого боса — шеф боїться, що ви претендуєте на його місце. У прийнятті важливих рішень уни­кайте поспіху. Любовна сфера сповнена сюрп­ризів. За насиченим особистим життям не про­пустіть вихідних.

КОЗЕРІГ. Ваші доходи можуть зрос­ти, але не розкидайтеся грошима на­право і наліво, задумайтеся про вигід­ні вкладення. Справи на службі складатимуться непогано, а стосунки з колегами стануть май­же ідеальними, але від фамільярного спілкуван­ня бажано утриматися. На любовному небосхи­лі сонячно.

ВОДОЛІЙ. Цей тиждень багатий на по­дорожі - працювати під час відряджень доведеться багато, але й винагорода буде непоганою. До того ж в поїздках зав’яжете корисні контакти. Теплі стосунки з діловими партнерами теж не виключаються, але намагай­теся обмежитися дружбою. Вихідні бажано про­вести у колі родини, і сімейна атмосфера поліп­шиться.

РИБИ. Цього тижня на вас чекають при­ємні зміни в професійній сфері - від ва­ших талантів у захопленні навіть бос. Ко­лективна праця під вашим керівництвом дасть непогані результати. У справах любовних на вас чекає шалений успіх, а одруженим Рибам вихід­ні бажано провести з сім'єю.

Схожі новини